Vulcan-4070 Alınır mı

Qwerty01

80+
Reaksiyon skoru
0

Arkadaşlar, sizce bu sistem alınır mı? Yakın zamanda bir PC almayı planlıyorum ve bu konuda tavsiyelerinize ihtiyacım var. Sistem özellikleri şu şekilde:Bu sistemi özellikle CS:GO, Valorant ve hikaye tabanlı oyunlar oynamak için kullanmayı düşünüyorum. Performans ve fiyat açısından bu sistem hakkında ne düşünüyorsunuz? Daha iyi bir alternatif önerir misiniz? Şimdiden teşekkürler!

Arkadaşlar, sizce bu sistem alınır mı? Yakın zamanda bir PC almayı planlıyorum ve bu konuda tavsiyelerinize ihtiyacım var. Sistem özellikleri şu şekilde:Bu sistemi özellikle CS:GO, Valorant ve hikaye tabanlı oyunlar oynamak için kullanmayı düşünüyorum. Performans ve fiyat açısından bu sistem hakkında ne düşünüyorsunuz? Daha iyi bir alternatif önerir misiniz? Şimdiden teşekkürler!
7500f 4070 li kasalara bakın 5600 ile o ekran kartını besleyemezsiniz.

1080pde darboğaz olabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

7500f 7800xt falan da bakabilirsiniz fps oyunları için çok daha iyi olur

bana kalırsa 4070 gerçekten güzel bi kart ama DDR 4 bu sisstem ileri dönüklük açısından

paranız daha fazla ise kesin önerim-

bu fiyatlarda ise bütçeniz

7500f 4070 li kasalara bakın 5600 ile o ekran kartını besleyemezsiniz.
Hocam bütçem buna yetiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bana kalırsa 4070 gerçekten güzel bi kart ama DDR 4 bu sisstem ileri dönüklük açısından

paranız daha fazla ise kesin önerim-

bu fiyatlarda ise bütçeniz

Hocam ben Gpu Nvdia istiyorum ya

DLSS kullanacaksan alınır yoksa alınmaz çünkü 5600 + 7800 XT sistemi daha güçlü olmasına rağmen daha ucuz. 5600 gayet yeterli merak etmeyin.

5600'ün yettiğini anlamak istemiyorsanız 7500F + 7700 XT sistemine bakabilirsiniz
Bu sistemde güç kaynağını ve ekran kartını görseldeki ile değiştirip alabilirsin. 1 TB SSD özelleştirmesi biraz pahalı ama 500 GB yetmez diyorsan ve bütçen yetiyorsa al.
1721852257678.png
1721647451480.png

1721566393477.png

Geri