Rica ederim, 3 ürünüde kullandım sormak istediğin sorular varsa cevaplarım.Razer klonu olan güzelmiş hocam ona yönelicem sanırım teşekkürler
Rica ederim, 3 ürünüde kullandım sormak istediğin sorular varsa cevaplarım.Razer klonu olan güzelmiş hocam ona yönelicem sanırım teşekkürler
Şarjı ortalama kullanımla ne kadar süre gidiyor? Bir de kablosuz hiç kullanmadım tepki süresi kablolu gibi mu bu mouseda? TeşekkürlerRica ederim, 3 ürünüde kullandım sormak istediğin sorular varsa cevaplarım.
Normal kullanımda bana 2 hafta gittiği oluyordu R1se ve X1se modellerinin, Kablosuz bağlantıda takılma, donma, gibi sorunlarla karşlaşmadım gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.Şarjı ortalama kullanımla ne kadar süre gidiyor? Bir de kablosuz hiç kullanmadım tepki süresi kablolu gibi mu bu mouseda? Teşekkürler
Çok teşekkür ederim bilgiler için, ikisinden birini tercih edeceğimNormal kullanımda bana 2 hafta gittiği oluyordu R1se ve X1se modellerinin, Kablosuz bağlantıda takılma, donma, gibi sorunlarla karşlaşmadım gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.
Hocam claw tutuş kullanıyorsanız VXE, palm ya da karışık kullanıyorsanız ATK öneririm. Benim gönlüm ATK X1'den yana.Çok teşekkür ederim bilgiler için, ikisinden birini tercih edeceğim![]()