- Bütçe
- 2500
Veya başka bir öneriniz var mı? Bütçem 1500 TL den 2500 TL ye kadar yükseldi çünkü 1500'lerdeki mouseların hepsinin bir eksiği var.
Pro Max in batarya daha iyiymiş sanırım ama benim için bataryanın çok önemi yok. Ağırlıkları azalttıkçada plastikde gıcırdama oluyormuş bazı mouselarda o olmasın yeter.
Mad R çok hafifmiş sağlamlığından ve gıcırdamasından şüpheliyim. Birde şöyle bir video gördüm
Birde teorik olarak Pro Max daha iyi olmalı çünkü Mad R ile hemen hemen aynı fiyat ancak içinden dongle çıkmıyor. Mad R 8k dongle ile geliyor. Yani aslında paranın bir kısmını da donglea veriyoruz
VXE R1 Pro Max
VXE MAD R
Pro Max in batarya daha iyiymiş sanırım ama benim için bataryanın çok önemi yok. Ağırlıkları azalttıkçada plastikde gıcırdama oluyormuş bazı mouselarda o olmasın yeter.
Mad R çok hafifmiş sağlamlığından ve gıcırdamasından şüpheliyim. Birde şöyle bir video gördüm
Birde teorik olarak Pro Max daha iyi olmalı çünkü Mad R ile hemen hemen aynı fiyat ancak içinden dongle çıkmıyor. Mad R 8k dongle ile geliyor. Yani aslında paranın bir kısmını da donglea veriyoruz
VXE R1 Pro Max
VXE R1 Wireless Mouse
Ürün stoklara giriş yapmıştır. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti...
wraithesports.com
VXE MAD R
VXE MAD R Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
wraithesports.com