Neler Yeni

VXE R1 Pro vs Pro Max vs Mad R

LegenDx77

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Sefa
Sizce VXE R1 Pro mu Pro Max mi şu an aralarında sadece 100 TL var çok arada kaldım batarya çok önemli değil çünkü Pro 70 saat gidiyormuş günde en fazla 5 saat kullanacağım için batarya benim için önemsiz bir de mad r var o nasıl. 36 gram olduğu için dış katmanı biraz dayanıksızmış galiba ondan pek mad r gözüme güzel gelmedi ama sizin de düşüncelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.

CharlesPolat

80+ Bronze
Sizce VXE R1 Pro mu Pro Max mi şu an aralarında sadece 100 TL var çok arada kaldım batarya çok önemli değil çünkü Pro 70 saat gidiyormuş günde en fazla 5 saat kullanacağım için batarya benim için önemsiz bir de mad r var o nasıl. 36 gram olduğu için dış katmanı biraz dayanıksızmış galiba ondan pek mad r gözüme güzel gelmedi ama sizin de düşüncelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.
Mad R de 8k dongle ile geliyor diyorlardı ve optik switch farkı ama var ama ben vxe r1 pro maxı görüntü olarak ve batarya konusunda daha çok beğendim onu sipariş ettim eğer bütçen varsa 100 tl daha ver çok bir şey değişceğini düşünmüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,223
Üyeler
168,266
Son üye
ekseron
Top Bottom