eljefe
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 3
- İsim
- Güneş ECER
Merhaba öncelikle herkese günaydın. 1 ay kadar önce dekstop bilgisayarım ile laptop takas ettim. Aldığım laptopta hiçbir şey yüklü olmadığı için format atmadım. Fakat microsoft hesabımda hala aldığım kişinin resmi gözüküyor. Onu aradım birlikte bir şeyler yapmaya çalıştık. Bu sefer de onun kullanıcı hesabında benim resim gözükmüş falan. Mail adresimi ve resmimi bu laptopa tanımladığımda otomatikmen onun pc de de tanımlanıyor. O oradan değiştirince benim bilgisayarımda onun resmi çıkıyor. Çok bilgisayar içinde büyümüş biriyim aslında. Pek çok yol denedim ama enteresandır ilk defa böyle bir problemle karşılaşıyor ve çözemiyorum. Öneri var mıdır acaba?
Konuyu editleyemedim şöyle bir screenshot ekliyorum. Resmi değiştirebiliyorum. Ancak onunda resmi değişmiş oluyor. Ama asla e posta adresini değiştiremiyorum. Değiştirirsem onunda değişiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Konuyu editleyemedim şöyle bir screenshot ekliyorum. Resmi değiştirebiliyorum. Ancak onunda resmi değişmiş oluyor. Ama asla e posta adresini değiştiremiyorum. Değiştirirsem onunda değişiyor.