Neler Yeni

W10 microsoft hesabımı değiştiremiyorum

eljefe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Güneş ECER
Merhaba öncelikle herkese günaydın. 1 ay kadar önce dekstop bilgisayarım ile laptop takas ettim. Aldığım laptopta hiçbir şey yüklü olmadığı için format atmadım. Fakat microsoft hesabımda hala aldığım kişinin resmi gözüküyor. Onu aradım birlikte bir şeyler yapmaya çalıştık. Bu sefer de onun kullanıcı hesabında benim resim gözükmüş falan. Mail adresimi ve resmimi bu laptopa tanımladığımda otomatikmen onun pc de de tanımlanıyor. O oradan değiştirince benim bilgisayarımda onun resmi çıkıyor. Çok bilgisayar içinde büyümüş biriyim aslında. Pek çok yol denedim ama enteresandır ilk defa böyle bir problemle karşılaşıyor ve çözemiyorum. Öneri var mıdır acaba?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Konuyu editleyemedim şöyle bir screenshot ekliyorum. Resmi değiştirebiliyorum. Ancak onunda resmi değişmiş oluyor. Ama asla e posta adresini değiştiremiyorum. Değiştirirsem onunda değişiyor.

Ekler

• Adsız.png
    Adsız.png
    97.2 KB · Hit: 46

IOTCORE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Kadem Can
Merhaba microsoft hesabınıza giriş yapıp sağ üst ikonunuzun olduğu yere tıklayıp
çıkan menüden microsoft hesabımı tıklayın açılan linkte en sağda cihazlar cihaz sayısı yönet linki var yönet linkine tıklayın ve cihazlarınızı kaldıra bilirsiniz...

eljefe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Güneş ECER
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şimdi burada 2 pc vardı. Diğerini kaldırdım ve benim ki kaldı. Fakat ilk mesajda attığım screenshotın belirttiği kısımdaki microsoft hesabı ve resim hala karşı tarafa ait. Acaba aynı işlemi onun da mı yapması gerekiyor ?

Ekler

• Adsız1.png
    Adsız1.png
    153.9 KB · Hit: 46

IOTCORE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Kadem Can
cihazınızı kaldırdıysanız resminizi yeniden yukleyin karşı tarafa söyleyin aynı işlemi oda yapsın hesabına giriş yapıp cihazını kaldırsın

eljefe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Güneş ECER
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok teşekkür ederim.🙏

Top Bottom