bende anlık w11 kullanıyorum gayet memnunum yenı ssd alacagım ve eskısı tanıdıgımın oldugu ıcın ona verecegım arkadasım w10 yukle demıstı aklımda kalmıstı ve son sorum w11 ınde deneme surumu var degılmıwindows 11.desteklemeyen bilgisayarda kullanıyorum ona rağmen win 10dan daha iyi performans veriyor.
evet,ama windows 10 dan biraz farklı.bende anlık w11 kullanıyorum gayet memnunum yenı ssd alacagım ve eskısı tanıdıgımın oldugu ıcın ona verecegım arkadasım w10 yukle demıstı aklımda kalmıstı ve son sorum w11 ınde deneme surumu var degılmı
Dostum ben win10 dan çok sıkılmıştım, 11'i de çok merak ediyordum. Şurada kalmış 2 yıl w10 desteği bitmesine. Geç 11'e sorun yaşarsan geri dönersin 10'a. Ben çok beğendim 11'i. Performans konusunda net yorum yapamıyacağım ama şahsi fikrim kesinlikle 11i dene. Beğenmezsen dönersin.merhaba arkadaslar bılgısayara wındows yukleyecegım ama karar veremedım sızce hangısı ındırılmelı (deneme sürümü olarak indiricem)
bende oyle dusunuyorum aktıf olarak w11 kullanıyorum zaten arkadas w10 gec dıyınce sormak ıstedımDostum ben win10 dan çok sıkılmıştım, 11'i de çok merak ediyordum. Şurada kalmış 2 yıl w10 desteği bitmesine. Geç 11'e sorun yaşarsan geri dönersin 10'a. Ben çok beğendim 11'i. Performans konusunda net yorum yapamıyacağım ama şahsi fikrim kesinlikle 11i dene. Beğenmezsen dönersin.