Neler Yeni

W10 Sorunlu Güncelleştirme

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar düne kadar bir sıkıntı yoktu dün pc otomatik güncelleştirme indirmiş W10 2004 toplu güncelleştirme sonra a volute software gibi bir şey ve son olarakta framework 4.5 falan indirmiş. Neyse bunu gördüm yeniden başlatayım bari güncelleme tamamlansın dedim sonra ne discord düzgün calıstı ne de steam origin epic tarzı platformlar düzgün calıstı 4 5 kere acıyorum 1 2 tanesinde denk geliyor düzgün hali gerisi baglantı hatası falan veriyor pubg connection ekranındatakılı kalıyor falan. Ne yaptıysam olmadı geri almaya calıstım oda olmadı format attım bende. Şimdi bir sorun yok. Bu arada windows update hizmetlerden tamamen devre dışı bıraktım. Bu bir sorun yaratır mı?

Uğur Altun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
354
İsim
Uğur Altun
Instagram
uguraltunn_
Arkadaşlar düne kadar bir sıkıntı yoktu dün PC otomatik güncelleştirme indirmiş W10 2004 toplu güncelleştirme sonra a volute software gibi bir şey ve son olarakta framework 4.5 falan indirmiş. Neyse bunu gördüm yeniden başlatayım bari güncelleme tamamlansın dedim sonra ne discord düzgün calıstı ne de steam origin epic tarzı platformlar düzgün calıstı 4 5 kere acıyorum 1 2 tanesinde denk geliyor düzgün hali gerisi baglantı hatası falan veriyor PUBG connection ekranındatakılı kalıyor falan. Ne yaptıysam olmadı geri almaya calıstım oda olmadı format attım bende. Şimdi bir sorun yok. Bu arada windows update hizmetlerden tamamen devre dışı bıraktım. Bu bir sorun yaratır mı?
Güncelleştirme esnasında hatalı, eksik indirme veya yükleme olabilir. Tavsiyem sisteminizi güncel tutmanız.

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güncelleştirme esnasında hatalı, eksik indirme veya yükleme olabilir. Tavsiyem sisteminizi güncel tutmanız.
Güncellemeler tam indi. Hatta Manuel kaldırmaya calıstım fakat o kadar güncelleme içinden 3 4 tanesini kaldırabildim. Sorunum hala devam etti sonrasında.zaten W10 2004 sürümünün updatelerinde sorun yaşayanlar çokmuş bana da denk geldi.

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Güncellemeler tam indi. Hatta Manuel kaldırmaya calıstım fakat o kadar güncelleme içinden 3 4 tanesini kaldırabildim. Sorunum hala devam etti sonrasında.zaten W10 2004 sürümünün updatelerinde sorun yaşayanlar çokmuş bana da denk geldi.
Hocam sizin sorununuz eksik güncelleştirmeden kaynaklı 2004'de bir şey yok şu an bende kullanıyorum yani.
Mesaj otomatik birleştirildi:

CMD'ye sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırın ardından SFC/SCANNOW komutu ile tarama yapın yüzde yüz olunca CMD'yi kapatıp bilgisayarı yeniden başlatın.

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam sizin sorununuz eksik güncelleştirmeden kaynaklı 2004'de bir şey yok şu an bende kullanıyorum yani.
Mesaj otomatik birleştirildi:

CMD'ye sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırın ardından SFC/SCANNOW komutu ile tarama yapın yüzde yüz olunca CMD'yi kapatıp bilgisayarı yeniden başlatın.
Bu bağlantı hatalarının ve yavaşlığın tek sebebi bu mudur dostum o zaman. Birde a volute software ve benzeri şeylerde indirmişti hiç duymadığım.

Trijuro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
278
İsim
Efe Bayrak
Son sürümü kullanıyorum bir sorun yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular