Neler Yeni

w11 den 10 geçiş desteği

ddy34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
488
İsim
Mert
Arkadaşlar selam,
Hazır sistem aldım. Adamlar w11 ile göndermiş. Hiç alışamadım alışılacak gibi de değil zaten. W10 a nasıl dönebilirim. Kurtarmada geri dön aktif değil. Windows sitesinden falan bir uygulama indiriyorduk onu başlatınca tamamen pcyi sıfırlayıp windows10 kuruyordu gibi hatırlıyorum.
Destek ricadır.

Bursalı_Genç16

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
SeyrekBey
Arkadaşlar selam,
Hazır sistem aldım. Adamlar w11 ile göndermiş. Hiç alışamadım alışılacak gibi de değil zaten. W10 a nasıl dönebilirim. Kurtarmada geri dön aktif değil. Windows sitesinden falan bir uygulama indiriyorduk onu başlatınca tamamen pcyi sıfırlayıp windows10 kuruyordu gibi hatırlıyorum.
Destek ricadır.

Windows 11’den Windows 10’a geçiş (10 gün geçtikten sonra)​

1. İlk olarak Windows 10 Disk Görüntüsünü (ISO Dosyasını) indirin.
  2. İndirdiğiniz ISO dosyasını çalıştırın ve lisans anlaşmasını kabul edin.
  3. Karşınıza çıkan ekranda “Bu bilgisayarı şimdi yükselt” seçeneğine tıklayın ve devam edin. Bu noktada Windows 10 indirme işlemi başlayacak ve internet hızınıza göre bir süre devam edecektir.
  4. İndirme işlemi bittikten sonra “Devam” veya “Sonraki” seçeneğine tıklayın.
  5. Karşınıza gelen ekranda neleri saklamak istediğiniz sorulacaktır. Burada en altta yer alan “Her Şeyi Kaldır” seçeneğine tıklayın (temiz bir kurulum önerildiği için).
  6. Sonraki ekranda kuruluma başlayın ve güncel Windows 10 kurulumu bitene kadar bekleyin.
  7. Son olarak sistem yeniden başlatıldıktan sonra standart Windows 10 kurulum adımlarını tamamlayın. Hepsi bu kadar.
Bu arada Windows 10 kullanıcılarının önümüzdeki 4 yıl boyunca (Ekim 2025’e kadar) güncelleme desteği alabileceğini belirtelim.

(Alıntı)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar selam,
Destek ricadır.

Arkadaşlar selam,
Destek ricadır.

Arkadaşlar selam,
Destek ricadır.

ddy34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
488
İsim
Mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Windows 11’den Windows 10’a geçiş (10 gün geçtikten sonra)​

1. İlk olarak Windows 10 Disk Görüntüsünü (ISO Dosyasını) indirin.
  2. İndirdiğiniz ISO dosyasını çalıştırın ve lisans anlaşmasını kabul edin.
  3. Karşınıza çıkan ekranda “Bu bilgisayarı şimdi yükselt” seçeneğine tıklayın ve devam edin. Bu noktada Windows 10 indirme işlemi başlayacak ve internet hızınıza göre bir süre devam edecektir.
  4. İndirme işlemi bittikten sonra “Devam” veya “Sonraki” seçeneğine tıklayın.
  5. Karşınıza gelen ekranda neleri saklamak istediğiniz sorulacaktır. Burada en altta yer alan “Her Şeyi Kaldır” seçeneğine tıklayın (temiz bir kurulum önerildiği için).
  6. Sonraki ekranda kuruluma başlayın ve güncel Windows 10 kurulumu bitene kadar bekleyin.
  7. Son olarak sistem yeniden başlatıldıktan sonra standart Windows 10 kurulum adımlarını tamamlayın. Hepsi bu kadar.
Bu arada Windows 10 kullanıcılarının önümüzdeki 4 yıl boyunca (Ekim 2025’e kadar) güncelleme desteği alabileceğini belirtelim.

(Alıntı)

Son videoyu denediğimde olmuyor. Videodaki de zaten format tavsiye ediyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,374
Üyeler
164,827
Son üye
Dominic McCarron
Top Bottom