W11 Ürün Anahtarı Önerisi

Metaxa

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
569
Masaüstü PC satın aldım ve freedos olarak gelecek. Windows 11 kurmak istiyorum fakat Home mu Pro mu kuracağım hakkında kararsız kaldım. Bir de bunlar için ürün anahtarı istiyorum. Yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim.

Standart ev kullanıcısıysanız Home kurun.
Lisans sitesi olarak Saglamlisans'a ve Trendyol-PTTAvm'deki satıcılara bakabilirsiniz.

saglamlisans 120 TL gibi bir fiyata satıyor. Daha ucuz yerler yok mu?

keysepeti.com nasıldır. Fiyatı 30 TL

hocam cmd ile etkinleştirebilirsiniz forumda konusunu gördüğüm gibi yapmıştım kaç kere format attım, arkadaşlara yaptık vs hiç sorun çıkmadı

Masaüstü PC satın aldım ve freedos olarak gelecek. Windows 11 kurmak istiyorum fakat Home mu Pro mu kuracağım hakkında kararsız kaldım. Bir de bunlar için ürün anahtarı istiyorum. Yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim.
oem alın anakarta gömülüyor

120 TL verip bunu alacağım. Yapacak bir şey yok, 1 kere alıyoruz. Bari sorun çıkmasın.

Bu konuyu inceleyin. Kendim kullanıyorum bu şekilde. Windows 10 keyleri W11 uyumlu.

Bu konuyu inceleyin. Kendim kullanıyorum bu şekilde.
Windows 11 istiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,082
Üyeler
188,873
Son üye
Wesleyxzq
Geri