Neler Yeni

W11'e direkt geçiş yapamıyorum yardım eder misiniz?

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,868
İsim
Emre Zengin

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
487
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI
Şu Yeni Birim olana sağ tıklayıp Harf ataması yapar mısın? Normalde E diye yazması gerekirdi çünkü.
ARKADAŞLAR ÇÖZÜMÜ BULDUM BİOS ÜZERİNDEN HER NE KADAR SECURE BOOT ÖZELLİĞİNİ DE AÇSANIZ ÇÖZÜM DİSKİNİZİN MBR OLARAK TANIMLANMASI DİSKİNİZİ "MİNİ TOOL SHADOW" İLE GPT YE DÖNÜŞTÜRDÜKTEN SONRA SORUNUNUZ ORTADAN KALKACAKTIR'' hocam böyle bir yazı buldum oluru var mı

Murat demir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Murat demir

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,868
İsim
Emre Zengin

Murat demir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Murat demir
Harf ataması olduysa CMD'ye bcdboot c:\windows /s e: yaz bakalım. Ondan sonra tekrardan dene bakalım.
Screenshot_21.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

sanırım bittik teşekkür ederim emekleriniz için

Son düzenleme:

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,868
İsim
Emre Zengin

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
sanırım bittik teşekkür ederim emekleriniz için
Windows 11, Windows 10'dan yükseltme yapılarak geçilince stabil çalışmıyor. Geçmek mantıksız, başınız daha fazla ağrıyabilir. Evvelki sayfada dediğim gibi, temiz kurulumla geçmeniz en iyisi olacaktır. Programları ve plug-inleri bir kere daha kurmayı göze almalısınız. Ya da Windows 11'i unutup Windows 10'da kalın destek kesilene kadar, size kalmış.

Murat demir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Murat demir
Screenshot_22.png

hocam benim problemlerim nedense tek bir sefer bile çözülemedi bu forumda lanetliyim galiba forumda da en eski hesaplardan biriyim yani :D

Windows 11, Windows 10'dan yükseltme yapılarak geçilince stabil çalışmıyor. Geçmek mantıksız, başınız daha fazla ağrıyabilir. Evvelki sayfada dediğim gibi, temiz kurulumla geçmeniz en iyisi olacaktır. Programları ve plug-inleri bir kere daha kurmayı göze almalısınız. Ya da Windows 11'i unutup Windows 10'da kalın destek kesilene kadar, size kalmış.
10dan devam gibi tekrar ayarlamam bir kaç günümü alır eğer formatlarsam

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,868
İsim
Emre Zengin
Alıntıyı görüntüle

hocam benim problemlerim nedense tek bir sefer bile çözülemedi bu forumda lanetliyim galiba forumda da en eski hesaplardan biriyim yani :D

10dan devam gibi tekrar ayarlamam bir kaç günümü alır eğer formatlarsam
Disk Yönetiminde o aktif ettiğimiz diske sağ tıklayıp Birimi Sil yap. Yaptıktan sonra Ayrılmamış Yazan siyah yazılı yer kalacak. Ona sağ tıklayıp Yeni Basit Birim oluştur de yeniden. Harf atamasını yapmayı unutma. (Gene E harfi olsun) ondan sonra diski oluştur. Oluşturduktan sonra gene sağ tıklayıp Bölümü Etkin olarak işaretle de o disk için. Ondan sonra CMD'yi Yönetici olarak tekrardan açıp bcdboot C:\Windows /f ALL /s e: yaz. Yazdıktan sonra mbr2gpt /validate /allowfullos /disk:1 yazıp tekrardan ekran görüntüsü at bakalım.

Murat demir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Murat demir
Disk Yönetiminde o aktif ettiğimiz diske sağ tıklayıp Birimi Sil yap. Yaptıktan sonra Ayrılmamış Yazan siyah yazılı yer kalacak. Ona sağ tıklayıp Yeni Basit Birim oluştur de yeniden. Harf atamasını yapmayı unutma. (Gene E harfi olsun) ondan sonra diski oluştur. Oluşturduktan sonra gene sağ tıklayıp Bölümü Etkin olarak işaretle de o disk için. Ondan sonra CMD'yi Yönetici olarak tekrardan açıp bcdboot C:\Windows /f ALL /s e: yaz. Yazdıktan sonra mbr2gpt /validate /allowfullos /disk:1 yazıp tekrardan ekran görüntüsü at bakalım.
Screenshot_23.png

hocam vallaha başardınız bu sefer

ben burdan convert edip devam o zaman dimi hocam

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,868
İsim
Emre Zengin

Murat demir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Murat demir
Screenshot_24.png

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,868
İsim
Emre Zengin
Yeniden başlat bakalım bilgisayarı oldu bu sefer. Bilgisayar açılırken durmadan delete tuşuna bas. BIOS'a gir. Girdikten sonra F7 tuşu ile Advanced Mode geç. Geçtikten sonra Boot sekmesine tıklayıp CSM yazana gir. Girdikten sonra oradan Launch CSM'i Disabled konuma getirip kaydedip çık bakalım.

Top Bottom