Çözüldü✓ Waizowl OGM Pro V2 Wireless Mouse alınır mı?

Reaksiyon skoru
2
Arkadaşlar genel olarak FPS oyunları oynayan birisi için bu mouse nasıldır? Fiyatını hakkediyor mu? Herhangi bi kronik sıkıntısı var mı? bu konularda bilgili olan arkadaşlar fikirlerini belirtirse sevinirim mouse şuan GamingGenTR üzerinde 3689₺

Arkadaşlar genel olarak FPS oyunları oynayan birisi için bu mouse nasıldır? Fiyatını hakkediyor mu? Herhangi bi kronik sıkıntısı var mı? bu konularda bilgili olan arkadaşlar fikirlerini belirtirse sevinirim mouse şuan GamingGenTR üzerinde 3689₺
Piyasada ki ana üreticiler harici çoğu mouse benzer üst düzey malzemeleri kullanıyor zaten bu fiyat bandındaki, Shape elinize uygunsa alınır

sorunlu gelirse ggtr garanti konusunda iyi bir firma

Kaç cm olduğunu bilmiyorum burdan anlar mısınız

Ekler

• IMG_1521.webp
    IMG_1521.webp
    775.1 KB · Hit: 29
Anlayamam ama şuan hangi mouse u kullanıyorsunuz? Ona göre karşılaştırayım

bu benim ilk mousem 1 yıldır bunu kullanıyordum yeni alacağım mouse 2. mousem olacak
Vaizowl bir tık büyük bir mouse. 19 cm+ ise eliniz özellikle claw ve palmda rahat edersiniz ama küçükse biraz büyük gelebilir

Kullandığım mouse 40mm x 68mm x 122mm
Alacağım mouse 40mm x 57mm x 120mm
çok sırıtır mı bence şu an kullandığım iyi yani o da çok fark olcağını sanmıyorum sizinde düşüncenizi alırsam sevinirim pek bilgim yok mouse konularında @MuratTheFounderOfGariban

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,383
Üyeler
183,418
Son üye
thenyxx
Geri