M Mert.fA 80+ Katılım 17 Şubat 2023 Mesajlar 12 Dahası Reaksiyon skoru 1 İsim Mert Furkan Ayaz 13 Mart 2023 #1 ne yaparsam yapayim araştırdım bak ettim silip tekrar yükledim c den d ye d den c ye tekrar kurdum ama nafile sürekli bu şekilde başlıyor pc açılınca wallpaper engine arkadaşımda da var fakat onda böyle bişi olmuyor arayüz açılmadan başlıyor
ne yaparsam yapayim araştırdım bak ettim silip tekrar yükledim c den d ye d den c ye tekrar kurdum ama nafile sürekli bu şekilde başlıyor pc açılınca wallpaper engine arkadaşımda da var fakat onda böyle bişi olmuyor arayüz açılmadan başlıyor
Furkan_Demir 80+ Bronze Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 1,049 Dahası Reaksiyon skoru 411 İsim Furkan Demir 13 Mart 2023 #2 Arkadaşınızın ayarlarıyla karşılaştırdınız mı ?
M Mert.fA 80+ Katılım 17 Şubat 2023 Mesajlar 12 Dahası Reaksiyon skoru 1 İsim Mert Furkan Ayaz 13 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Furkan_Demir yazmış: Arkadaşınızın ayarlarıyla karşılaştırdınız mı ? Devamı için tıklayın... evet aynı ayarlarımız
Furkan_Demir yazmış: Arkadaşınızın ayarlarıyla karşılaştırdınız mı ? Devamı için tıklayın... evet aynı ayarlarımız