Neler Yeni

Warband hangi dükkan zengin eder

CanAbiGF

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Can
Selam dostlar,
Hangi dükkanı açarsam zengin olurum? Svadya krallığı seçtim.

CanAbiGF

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şehirdeki lonca başkanından öğrenebilirsin hangi dükkanın ne kadar kârı ne kadar zararı olduğunu söylüyor, tabi tek tek bakman lazım 😄
Peki hocam svadya krallığına hangi malzeme en kar ettiriyor? Nasıl öğrenebilirim? Listesi felan varmış öyle duydum.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,511
İsim
uwu
Ön ayar yapmada iyi para var (genel olarak sanayideki herşeyde) ama tekstil imkan oldukça daha iyi kazandırır
Mesaj otomatik birleştirildi:

(Oyunmuş konu 😅)

Bu konuda bilgim yok.

CanAbiGF

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Can
Ön ayar yapmada iyi para var (genel olarak sanayideki herşeyde) ama tekstil imkan oldukça daha iyi kazandırır
1724442861556.png

Steam dan böyle bir liste buldum Praven şehrine hangi dükkanı açmamı önerirsiniz? (Tamamdır çözdüm)

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Resul
Peki hocam svadya krallığına hangi malzeme en kar ettiriyor? Nasıl öğrenebilirim? Listesi felan varmış öyle duydum.
Yanlış hatırlamıyorsam Dhirim şehrinde bira dükkanı güzel para getiriyor, eşya alıp satmayı soruyorsan kargı veya lordlardan düşen zırhlar güzel para ediyor svadya tarafında

CanAbiGF

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Can
Yanlış hatırlamıyorsam Dhirim şehrinde bira dükkanı güzel para getiriyor, eşya alıp satmayı soruyorsan kargı veya lordlardan düşen zırhlar güzel para ediyor svadya tarafında
Praven şehrinde açsam dükkanımı sıkıntı yaşar mıyım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Resul
Praven şehrinde açsam dükkanımı sıkıntı yaşar mıyım?
Praven kolay kolay kuşatma yemez hocam, sıkıntı olacağını sanmıyorum, para getirisi de güzel olabilir emin olamazsınız lonca başkanından tekrar kâr olanlarına bakabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,984
Üyeler
164,590
Son üye
aristous
Top Bottom