Şehirdeki lonca başkanından öğrenebilirsin hangi dükkanın ne kadar kârı ne kadar zararı olduğunu söylüyor, tabi tek tek bakman lazımSelam dostlar,
Hangi dükkanı açarsam zengin olurum? Svadya krallığı seçtim.
Peki hocam svadya krallığına hangi malzeme en kar ettiriyor? Nasıl öğrenebilirim? Listesi felan varmış öyle duydum.Şehirdeki lonca başkanından öğrenebilirsin hangi dükkanın ne kadar kârı ne kadar zararı olduğunu söylüyor, tabi tek tek bakman lazım
Ön ayar yapmada iyi para var (genel olarak sanayideki herşeyde) ama tekstil imkan oldukça daha iyi kazandırır
Yanlış hatırlamıyorsam Dhirim şehrinde bira dükkanı güzel para getiriyor, eşya alıp satmayı soruyorsan kargı veya lordlardan düşen zırhlar güzel para ediyor svadya tarafındaPeki hocam svadya krallığına hangi malzeme en kar ettiriyor? Nasıl öğrenebilirim? Listesi felan varmış öyle duydum.
Praven şehrinde açsam dükkanımı sıkıntı yaşar mıyım?Yanlış hatırlamıyorsam Dhirim şehrinde bira dükkanı güzel para getiriyor, eşya alıp satmayı soruyorsan kargı veya lordlardan düşen zırhlar güzel para ediyor svadya tarafında
Praven kolay kolay kuşatma yemez hocam, sıkıntı olacağını sanmıyorum, para getirisi de güzel olabilir emin olamazsınız lonca başkanından tekrar kâr olanlarına bakabilirsiniz.Praven şehrinde açsam dükkanımı sıkıntı yaşar mıyım?