Atölyede crusades and jihads diye bir mod var süper mod. Onu tavsiye ederim girip abone ol sonra yüklenmesini bekle. Bambaşka bir şey katıyor warband aMOUNT AND BLADE WARBAND İÇİN MOD TAVSİYESİ İSTİYORUM
ayrıca oyunu steamden indirdim internet üzerinden indirdiğim modu dosyasısına katarsam herhangi bir sorun olur ?
Olmuyor ben daha önce denedim.tamamdır peki ikinci sorum için bir cevap ?
bir mod daha var the last days third age miydi neydi, garip canlılar var o da başka bir dünya katıyor at olarak örümcek falan sürebiliyolrsun kocamanMOUNT AND BLADE WARBAND İÇİN MOD TAVSİYESİ İSTİYORUM
ayrıca oyunu steamden indirdim internet üzerinden indirdiğim modu dosyasısına katarsam herhangi bir sorun olur ?
teşekkür ederimOlmuyor ben daha önce denedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
bir mod daha var the last days third age miydi neydi, garip canlılar var o da başka bir dünya katıyor at olarak örümcek falan sürebiliyolrsun kocaman
başka mod olarak "gekokujo" olabilir ingilizce oyun dili ama, bu sefer asker almıyorsun asker alınıyorsun ordularda savaşıyorsun
diplomacy modları falan var güzel diyorlar
Diplomacy Litdum çok iyi mod, baya gerçekçi hale getiriyor oyunu.MOUNT AND BLADE WARBAND İÇİN MOD TAVSİYESİ İSTİYORUM
arkadsın dedıgı gıbı diplomacy cok ıyı ayrıca osmanlı modu da baya guzel onun dısında vıkıng dlcsını alablırsın guzel dlc evlat modu olablır azgad modu çok guzel benım en sevdıgım azgad ve diplomacyDiplomacy Litdum çok iyi mod, baya gerçekçi hale getiriyor oyunu.