WARBAND İÇİN MOD ÖNERİSİ ?

BixiBlake

80+ Gold
Reaksiyon skoru
16,863
MOUNT AND BLADE WARBAND İÇİN MOD TAVSİYESİ İSTİYORUM
ayrıca oyunu steamden indirdim internet üzerinden indirdiğim modu dosyasısına katarsam herhangi bir sorun olur ?

ayrıca oyunu steamden indirdim internet üzerinden indirdiğim modu dosyasısına katarsam herhangi bir sorun olur ?
Atölyede crusades and jihads diye bir mod var süper mod. Onu tavsiye ederim girip abone ol sonra yüklenmesini bekle. Bambaşka bir şey katıyor warband a

tamamdır peki ikinci sorum için bir cevap ?
Olmuyor ben daha önce denedim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bir mod daha var the last days third age miydi neydi, garip canlılar var o da başka bir dünya katıyor at olarak örümcek falan sürebiliyolrsun kocaman

başka mod olarak "gekokujo" olabilir ingilizce oyun dili ama, bu sefer asker almıyorsun asker alınıyorsun ordularda savaşıyorsun

diplomacy modları falan var güzel diyorlar

Olmuyor ben daha önce denedim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bir mod daha var the last days third age miydi neydi, garip canlılar var o da başka bir dünya katıyor at olarak örümcek falan sürebiliyolrsun kocaman

başka mod olarak "gekokujo" olabilir ingilizce oyun dili ama, bu sefer asker almıyorsun asker alınıyorsun ordularda savaşıyorsun

diplomacy modları falan var güzel diyorlar
teşekkür ederim :peepokalp:

Floris

Diplomacy Litdum çok iyi mod, baya gerçekçi hale getiriyor oyunu.

Diplomacy Litdum çok iyi mod, baya gerçekçi hale getiriyor oyunu.
arkadsın dedıgı gıbı diplomacy cok ıyı ayrıca osmanlı modu da baya guzel onun dısında vıkıng dlcsını alablırsın guzel dlc evlat modu olablır azgad modu çok guzel benım en sevdıgım azgad ve diplomacy

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,876
Üyeler
197,074
Son üye
Jaguxc
Geri