Hocam x32 versiyonu yokmu bunun ?
ah şu rahmet olası hata c++ hepsini indir birde oyun orjinal değilse bu hatayıda çok verebilirMerhaba herkese Steam üzerinden giriyorum Osmanlı modunda oynarken bi anda bu hatayı verip oyundan atıyor nasıl çözebilirim bu sorunu ?
Hocam steamdan indirdim.ah şu rahmet olası hata c++ hepsini indir birde oyun orjinal değilse bu hatayıda çok verebilir
Hocam x32 versiyonu yok.En son desteklenen Visual C++ Yeniden Dağıtılabilir indirmeleri
Bu makalede, Visual C++ Yeniden Dağıtılabilir paketlerinin en son sürümlerine yönelik indirme bağlantıları listelenmektedir.support.microsoft.com
ekran kartım olmamasına ragmen kaldırıyor qwekqwesdfalasd
Hocam x86 x32 versiyonu oluyor.Hocam steamdan indirdim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam x32 versiyonu yok.
x86 olan...Hocam x32 versiyonu yok.
Revenge hocamın attığı linktekileri kuruyorum eğer aynı sorunu verirse sizin kini indirecem hocam.Latest Visual C++ Redistributable Runtimes All-in-One Nov 2024 Download
This archive contains the latest version (Nov 2024) of all VCRedist Visual Studio C++ runtimes, installable with a single click by running the includwww.techpowerup.com
Bunu kurun.
Kurarken install ayarı yerine repair varsa onu seç.Revenge hocamın attığı linktekileri kuruyorum eğer aynı sorunu verirse sizin kini indirecem hocam.
Hocam şimdi sizikini kuruyorum inşallah yine oyundan atmaz.Latest Visual C++ Redistributable Runtimes All-in-One Nov 2024 Download
This archive contains the latest version (Nov 2024) of all VCRedist Visual Studio C++ runtimes, installable with a single click by running the includwww.techpowerup.com
Bunu kurun.