Neler Yeni

Öneri Warcy kasa almak mantıklı mı

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3
  • Muhteşem
Reaksiyonlar: cici

34480

80+ Platinum
En İyi Cevap
23
Yanlış Bilgilendirme
Kasanın zaten hava sirkülasyonu çok çok iyi, kasanın altında, arkasında ve üstünde 360mm mesh kava ızgarası mevcut buraya yerleştireceğin fanlar ile en iyi hava sirkülasyonuna sağlamak yine senin elinde. İnsanlar cahillikten Gamepower diye kötülüyor ama Lian Li'ye ağzının suyu akıyor :D

1 yıldır bu kasayı kullanıyorum bu kasanın hava almaması içerisinin buz gibi olmaması için kasanın değil kullanıcının sorunlu olması lazım...

Alıntıyı görüntüle
Fanlar hava sirkülasyonunu belirlemez.

• Beğen
Reaksiyonlar: cici

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Cam fanustan bir fark göremiyorum, mesh kasa hala daha tercihim ve burada sadece abartı fanları koymak için camdan yapılmış bir nesne görüyorum.
Benim diğerlerinden farkım vs olduğunu söylemedim, kendi fikrimi belirtiyorum.
Bu kasanın fiyatından ve rakiplerini benden çok daha iyi biliyorsunuz buna karşı çıkamam ama cidden rakiplerinden üstün olduğunu sanmıyorum ve bunu savunacağım.
TD500 tarzı kasalara ek fan takviyesi yapılarak çok daha güzel görüntüler elde ediliyor kanatimce.
Kendi yorumunu belirmiyorsun yanlış bilgi veriyorsun bu forumda sallama bilgilere yer yok kardeşim.
yorumun: Mesh alsın ve Warcry'de hava sirkülasyonu mu var? Egzoz fanıyla havayı dışarı atıyorsun ama içeriye giren hava yok ki.
teşekkürler

JATDAV

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,478
İsim
Jatdav
Instagram
Jatdav#7081
Steam
https://steamcommunity.com/id/bfjatdav/
Kendi yorumunu belirmiyorsun yanlış bilgi veriyorsun bu forumda sallama bilgilere yer yok kardeşim.
yorumun: Mesh alsın ve Warcry'de hava sirkülasyonu mu var? Egzoz fanıyla havayı dışarı atıyorsun ama içeriye giren hava yok ki.
teşekkürler
Warcy'de içeriye hava girecek bir nokta mı var?
O kadar fana sahip bir kasa da egzoz fanı yoksa bu da bir eksidir değil mi?
Sitem ettiğiniz ve hatalı bulduğunuz kısımları bilginizle düzeltebilirsiniz.
Sırf egzoz fanı yok diye zamanında MB511 kasasına da alınmaz demiştiniz. GT301 karşılaştırması yaparken.
Hala diyorum, "Yoksay" butonunu kullanabilirsiniz, hatalı bilgilendirmeden dolayı uyarı da atabilirsiniz.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Fanlar hava sirkülasyonunu belirlemez.
Fanlar kava sirkülasyonunu direkt etkileyen faktördür. Örnekteki kasanın fanları dışarıdan soğuk havayı çekecek ızgara yapıya sahiptir. Hatta bileşenleri soğutan en önemli 2. faktörde CFM'dir de sen "Fanlar hava sirkülasyonunu belirlemez" diyecek düzeydesin önce kendini geliştir detaylara sonra gireriz.

34480

80+ Platinum
En İyi Cevap
23
Fanlar kava sirkülasyonunu direkt etkileyen faktördür. Örnekteki kasanın fanları dışarıdan soğuk havayı çekecek ızgara yapıya sahiptir. Hatta bileşenleri soğutan en önemli 2. faktörde CFM'dir de sen "Fanlar hava sirkülasyonunu belirlemez" diyecek düzeydesin önce kendini geliştir detaylara sonra gireriz.
Bilmiyordum, teşekkürler.

39121

80+ Gold
En İyi Cevap
8
TD500 ve Warcry kasayı karşılaştırmak ne kadar doğru bilmiyorum. Her ne kadar alttan hava alsa ve çok fanı olsa bile malzeme ve fan kalitesi gibi etmenler de var.

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Sırf egzoz fanı yok diye zamanında MB511 kasasına da alınmaz demiştiniz. GT301 karşılaştırması yaparken.
Hocam bırak uğraşma. Sürekli kendini haklı çıkarma çabası var nedense.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Arkadaşlar bakın yanlış anlamayın ama siz çok ağır bilgisizsiniz WarCry'in tasarımı Lian Li'dir burada hava sirkülasyonu sizin emrinize bırakılmıştır 9 fan girişi ile ister 3 fanı egzos yap 6sı içeri hava versin gibi gibi onlarca kombinasyon var ama önce kombinasyon dersinize çalışmanız lazım

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
TD500 ve Warcry kasayı karşılaştırmak ne kadar doğru bilmiyorum. Her ne kadar alttan hava alsa ve çok fanı olsa bile malzeme ve fan kalitesi gibi etmenler de var.
Kasa alttan hava almıyor istersen alttan alır istersen oradaki sağ bölümden hava alır istersen 9 fan birden içeri hava alır istersen 9u birden egsoz görevi yapar onlarca kombinasyon var

JATDAV

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,478
İsim
Jatdav
Instagram
Jatdav#7081
Steam
https://steamcommunity.com/id/bfjatdav/
Arkadaşlar bakın yanlış anlamayın ama siz çok ağır bilgisizsiniz WarCry'in tasarımı Lian Li'dir burada hava sirkülasyonu sizin emrinize bırakılmıştır 9 fan girişi ile ister 3 fanı egzos yap 6sı içeri hava versin gibi gibi onlarca kombinasyon var ama önce kombinasyon dersinize çalışmanız lazım
Bu yorumu daha nazik şekilde söylerseniz bilgisizliğimden kurtardığınız için teşekkür edip yorumumu ve düşüncemi düzeltebilirdim.
Şimdi ise açık açık 3 kez bilgisiz oldum, kısmen hakaret yedim.
Ve yönetici tarafından aşağılandığım için de forumdan daha da soğudum, teşekkürler!
Nedense hep sponsorunuz ya da incelediğiniz ürünlerin konusunda insanları düzeltiyorsunuz 1 kere olsun sizi gerçekten başka konuda açıklayıcı metin yazarken görmedim.
10400F-2070S hakkında açıklama bekleyen onlarca insan vardı ve kaç kez etiketlendiniz.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Hocam bırak uğraşma. Sürekli kendini haklı çıkarma çabası var nedense.
Sen haklı ol forumu senin üzerine yaparım fizik okuyun fizik halen egzos fanı diyor diyorum o fanlar sen ne istersen o olur. Bir de üstüne saygısızlık yapıyorsun. Kusura bakmayın marka ezberciliği yapan adamlara müsade etmiyorum. Öğren gel konuşalım

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Sen haklı ol forumu senin üzerine yaparım fizik okuyun fizik halen egzos fanı diyor diyorum o fanlar sen ne istersen o olur. Bir de üstüne saygısızlık yapıyorsun. Kusura bakmayın marka ezberciliği yapan adamlara müsade etmiyorum. Öğren gel konuşalım
Ben mi saygısızlık yapıyorum? Kaç mesajdır aşağılayıcı bir dilde konuşan sizsiniz.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,201
Üyeler
168,258
Son üye
by_dj_omar
Top Bottom