İyi hayırlı olsun o zamanReis valla red switch olanını dediğim gibi arkadaş kullanıyor sorunu yok. Bende çıkarsa artık garantiye yollarım napcam
az önce baktımda düzelti galiba tuşdan kaynaklıymış düzeldi gibi şuanda yıkadım bi bişeyler yaptım oldubu kb-r81 space basmıyoya bazen sinir oluyorum D:
Bende isterimde reis 130 tl daha pahalı bi mouse parası daha veremem.Şakır şakır ses çıksın istiyorsan blue switch al, az ses çıksın dersen red switch al. Ama tavsiyem kesinlikle biraz daha bütçeyi arttır ve daha iyisini al. Mesela Saber RGB daha iyidir.
Alacağın modeli beğenmeyen ve sorun yaşayan çok fazla kişi var ama arkadaşım iki yıldır kullanıyor sıkıntı yaşamadı. Fakat ömrü doluyor. Ucuz etin yahnisi muhabbeti anlayacağın.Bende isterimde reis 130 TL daha pahalı bi mouse parası daha veremem.
bende RED var benim için gayet iyi bir hissi ve bir çok klavyeyi gömebilecek dayanıklılığa sahip istersen paranı bir az daha biriktirip rampage ultimate al çünkü çok yeterli bir klavye adamlar kaç tuşuna basarsan bas algılayan klavye yapmışlarArkadaşlar bir kaç güne bunu alacağım https://www.trendyol.com/gamepower/warlock-mavi-switch-mekanik-oyuncu-klavyesi-p-3241338
2 modeli var bi blue switch bi red switch. Blue switch sesini acayip seviyorum ama uzun zamanda aşırı kafa **** diyorlar ne alayım?
Yani diosun ki bi 200 TL daha bas hmmbende RED var benim için gayet iyi bir hissi ve bir çok klavyeyi gömebilecek dayanıklılığa sahip istersen paranı bir az daha biriktirip rampage ultimate al çünkü çok yeterli bir klavye adamlar kaç tuşuna basarsan bas algılayan klavye yapmışlar
Arkadaşlar neden herkes bütçe sınırsızmış gibi yorum yapıyor? madem bu kadar istiyorsunuz almamı aranızda para toplayıp verin bana alayım allah allaah yaawarlock alırsan pişman olursun aldım 1 aydır aktif kullanıyorum ucuz diye illa mekanik alma merdiven altı markalar bir boka yaramıyorlar.Logitech G213 veya Hyperx Alloy Fps Core alabilirsin
ben sadece iyiliğin için dedim daha önce 40tl ye çakma klavyede kullandım 470 tl yede çünkü 40 tl olandan 2-3 kere alacağına bir tane alıp dertten kurtulabilirsin.Yani diosun ki bi 200 TL daha bas hmm
(PARA OLSA RAZER ALICAM KRAL )
Geçen gaming gecesinde 279 tl oldu saber birde frisby mekanik klavye oda 220 oldu yanlış hatırlamıyorsam o frisby klavye çok güzel multimedya kontrolu falan efsaneydi klavyem var yedek olsun diye alıcaktım zor tuttum kendimi yani gaming gecesini bekle iyi bir şey düşürürüsün.Arkadaşlar neden herkes bütçe sınırsızmış gibi yorum yapıyor? madem bu kadar istiyorsunuz almamı aranızda para toplayıp verin bana alayım allah allaah yaa
Hocam malesef ya kafama yattı bu klavye zaten ilk defa mekanik alıcam blue switch olanını alıcam biliyorum ilerde başımı ağrıtacak ama hevesimi bir alayım ya sıkıntısı olursa da garantisine yollarım direk belki uğraşmayıp değişim yaparlar.ben sadece iyiliğin için dedim daha önce 40tl ye çakma klavyede kullandım 470 TL yede çünkü 40 TL olandan 2-3 kere alacağına bir tane alıp dertten kurtulabilirsin.
tabi maddi yönden bir az....... aslında birazdan fazla zorlasada emin ol pişman olmazsın ama çok takma