Neler Yeni

Warlock u BLUE switch mi alayım RED switch mi?

Rambo87

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Klavye demisken bu corsair k95 xt platinium hasta oldum :) siparis vermekten zor tutuyorum haha

Emir Şensoydan

80+ Silver
En İyi Cevap
13

ZK--

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Zekeriya KURTOĞLU
Şakır şakır ses çıksın istiyorsan blue switch al, az ses çıksın dersen red switch al. Ama tavsiyem kesinlikle biraz daha bütçeyi arttır ve daha iyisini al. Mesela Saber RGB daha iyidir.

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Şakır şakır ses çıksın istiyorsan blue switch al, az ses çıksın dersen red switch al. Ama tavsiyem kesinlikle biraz daha bütçeyi arttır ve daha iyisini al. Mesela Saber RGB daha iyidir.
Bende isterimde reis 130 tl daha pahalı :D bi mouse parası daha veremem.

ZK--

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Zekeriya KURTOĞLU
Bende isterimde reis 130 TL daha pahalı :D bi mouse parası daha veremem.
Alacağın modeli beğenmeyen ve sorun yaşayan çok fazla kişi var ama arkadaşım iki yıldır kullanıyor sıkıntı yaşamadı. Fakat ömrü doluyor. Ucuz etin yahnisi muhabbeti anlayacağın. 😊

XXXXX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
XXXXX
Arkadaşlar bir kaç güne bunu alacağım https://www.trendyol.com/gamepower/warlock-mavi-switch-mekanik-oyuncu-klavyesi-p-3241338
2 modeli var bi blue switch bi red switch. Blue switch sesini acayip seviyorum ama uzun zamanda aşırı kafa **** :D diyorlar ne alayım?
bende RED var benim için gayet iyi bir hissi ve bir çok klavyeyi gömebilecek dayanıklılığa sahip istersen paranı bir az daha biriktirip rampage ultimate al çünkü çok yeterli bir klavye adamlar kaç tuşuna basarsan bas algılayan klavye yapmışlar

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
bende RED var benim için gayet iyi bir hissi ve bir çok klavyeyi gömebilecek dayanıklılığa sahip istersen paranı bir az daha biriktirip rampage ultimate al çünkü çok yeterli bir klavye adamlar kaç tuşuna basarsan bas algılayan klavye yapmışlar
Yani diosun ki bi 200 TL daha bas hmm 🤔

(PARA OLSA RAZER ALICAM KRAL :D)

ync_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
955
İsim
Oğuzhan
warlock alırsan pişman olursun aldım 1 aydır aktif kullanıyorum ucuz diye illa mekanik alma merdiven altı markalar bir boka yaramıyorlar.Logitech G213 veya Hyperx Alloy Fps Core alabilirsin

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
warlock alırsan pişman olursun aldım 1 aydır aktif kullanıyorum ucuz diye illa mekanik alma merdiven altı markalar bir boka yaramıyorlar.Logitech G213 veya Hyperx Alloy Fps Core alabilirsin
Arkadaşlar neden herkes bütçe sınırsızmış gibi yorum yapıyor? madem bu kadar istiyorsunuz almamı aranızda para toplayıp verin bana alayım allah allaah yaa :D

XXXXX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
XXXXX
Yani diosun ki bi 200 TL daha bas hmm 🤔

(PARA OLSA RAZER ALICAM KRAL :D)
:D:D:D ben sadece iyiliğin için dedim daha önce 40tl ye çakma klavyede kullandım 470 tl yede çünkü 40 tl olandan 2-3 kere alacağına bir tane alıp dertten kurtulabilirsin.
tabi maddi yönden bir az....... aslında birazdan fazla zorlasada emin ol pişman olmazsın ama çok takma :D:D:D

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,712
İsim
Enes Koç
Arkadaşlar neden herkes bütçe sınırsızmış gibi yorum yapıyor? madem bu kadar istiyorsunuz almamı aranızda para toplayıp verin bana alayım allah allaah yaa :D
Geçen gaming gecesinde 279 tl oldu saber birde frisby mekanik klavye oda 220 oldu yanlış hatırlamıyorsam o frisby klavye çok güzel multimedya kontrolu falan efsaneydi klavyem var yedek olsun diye alıcaktım zor tuttum kendimi yani gaming gecesini bekle iyi bir şey düşürürüsün.

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
:D:D:D ben sadece iyiliğin için dedim daha önce 40tl ye çakma klavyede kullandım 470 TL yede çünkü 40 TL olandan 2-3 kere alacağına bir tane alıp dertten kurtulabilirsin.
tabi maddi yönden bir az....... aslında birazdan fazla zorlasada emin ol pişman olmazsın ama çok takma :D:D:D
Hocam malesef ya kafama yattı bu klavye :D zaten ilk defa mekanik alıcam blue switch olanını alıcam biliyorum ilerde başımı ağrıtacak ama hevesimi bir alayım ya :D sıkıntısı olursa da garantisine yollarım direk belki uğraşmayıp değişim yaparlar.

Top Bottom