Warzone DirectX error

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Reaksiyon skoru
50,071
3 gün yüklemeye uğraştığım oyun ayar değişince DirectX Error hatası veriyor. Alt tab atınca da oluyor.

İyi de küçük biraz. Kasayı ayrı alıcaksan alma. Özel sistemde almak zorundaysan çok üzmez.

DirectX hatalarını ben hep eksik dosyadan alıyordum. Her zaman tavsiyem oyunu silip tekrar yüklemek ama çok uzun sürmüş anladığım kadarıyla. Boşver be warzone nedir yani pubg çakması ne lazım :D.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir sakıncasımı var

Özelden yazabilirsin veya ayrı konu açabilrisin, adam farklı bir konuda yardım istiyor. Sence mantıklı bir hareketmi ?

Billzard'a gir Settings- GameSettings- Codun Alt satırına -d3d11 yaz. Daha sonra Oyun dosyaları içerisinden yüksek boyutlu klasörler hariç her şeyi sil. Sonra dosyaları doğrula. Videosunu bırakıyorum bende işe yaramıştı sendede yarar umarım. Birde kısa bir öneri: Burada konu açıp insanların cevap vermesini beklersen zaman kaybetmekten öteye gidemezsin. Google Cod warzone Directx hatası yazdığında direk sonuca gidebiliyorsun.

Billzard'a gir Settings- GameSettings- Codun Alt satırına -d3d11 yaz. Daha sonra Oyun dosyaları içerisinden yüksek boyutlu klasörler hariç her şeyi sil. Sonra dosyaları doğrula. Videosunu bırakıyorum bende işe yaramıştı sendede yarar umarım. Birde kısa bir öneri: Burada konu açıp insanların cevap vermesini beklersen zaman kaybetmekten öteye gidemezsin. Google Cod warzone Directx hatası yazdığında direk sonuca gidebiliyorsun.

3-4 dosya silsem yeter mi?

Geri