Yardım Warzone fps drop

FuNN07

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
423
Rx590
R53600
B450m-k
Ripjaws 8gb 3000mhz
Sisteme sahibim fakat oyun en düşük ayarlardayken bile fps drop oluyor yardımcı olabilir misiniz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Warzone 8gb ram de sıkıntılı bir oyun 16 yaparsan sorun ortadan kalkacak dostum

Warzone 8gb ram de sıkıntılı bir oyun 16 yaparsan sorun ortadan kalkacak dostum

Kuzenimde 9100f rx5500xtli bir sistem var 8gb ve o hiçbir sıkıntı olmadan oynuyor

Rx590
R53600
B450m-k
Ripjaws 8gb 3000mhz
Sisteme sahibim fakat oyun en düşük ayarlardayken bile fps drop oluyor yardımcı olabilir misiniz

RAM'i 16GB yaparsan düzelecektir.

Kuzenimde 9100f rx5500xtli bir sistem var 8gb ve o hiçbir sıkıntı olmadan oynuyor

sadece hdd mi var sistemde

RAM'i 16GB yaparsan düzelecektir.

Dediğim gibi kuzenimin 8gb ramli 9100f ve 5500xtli sisteminde herhangi bir fps drop olmuyor o da hdd kullanıyor

Driverlar yüklü ve güncel mi? Isınma var mı?

Bilgisayarı daha 2 gün önce topladım tüm driverları kendi sitelerinden indirdim gta5 oynarken maksimum 75 derece gördü işlemci ekran kartı da 70

Rx590
R53600
B450m-k
Ripjaws 8gb 3000mhz

Aynı ekran kartında sıkıntı yaşamıyorum büyük ihtimalle 8gb ramden kaynaklanıyor.

Bilgisayarı daha 2 gün önce topladım tüm driverları kendi sitelerinden indirdim gta5 oynarken maksimum 75 derece gördü işlemci ekran kartı da 70

Diğer oyunlar da drop oluyor mu?

Diğer oyunlar da drop oluyor mu?

Gta 5 benchmark testinde uçak ile giderken 1 saniye falan drop oldu fakat oyunu oynarken herhangi bir drop yaşamadım hiç (en yüksek ayarlarda oynuyorum)

Gta 5 benchmark testinde uçak ile giderken 1 saniye falan drop oldu fakat oyunu oynarken herhangi bir drop yaşamadım hiç (en yüksek ayarlarda oynuyorum)

Büyük ihtimal RAM'den dolayı. Warzone 12 GB RAM kullanan oyun. 8 GB aynı RAM'den daha alırsan büyük ihtimal sorun çözülür.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,345
Üyeler
188,405
Son üye
huseyin58
Geri