Neler Yeni

Yardım Warzone hata veriyor

Mythhiaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Furkan Eser
Ekran kartı hariç sıfır sistem topladım temiz kurulum yaptım, bios güncelledim, sürücülerin hepsini kurdum. Oyuna giriyorum menüde kitlenmeler oluyor, bazen maç aratıyorum tam başlayacakken bu hatayı veriyor, bazense daha maça giremeden menüde bu çıkıyor. Araştırdım işlemci overclock, undervolt veya ram için xmp profili sebep olabilir demişler. Veya ekran kartı overclockları, rivatuner falan yapabilir diyorlar. 7600X kullanıyorum undervolt yaptım fakat düz halinde de denedim aynı hatayı veriyor. Expo profili de açık 4800 mhzyi 6000 yapabilmek için. Nasıl düzeltebilirim bilen var mı?

1732463898242.png

aapo0908

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
alp
Ekran kartı hariç sıfır sistem topladım temiz kurulum yaptım, bios güncelledim, sürücülerin hepsini kurdum. Oyuna giriyorum menüde kitlenmeler oluyor, bazen maç aratıyorum tam başlayacakken bu hatayı veriyor, bazense daha maça giremeden menüde bu çıkıyor. Araştırdım işlemci overclock, undervolt veya ram için xmp profili sebep olabilir demişler. Veya ekran kartı overclockları, rivatuner falan yapabilir diyorlar. 7600X kullanıyorum undervolt yaptım fakat düz halinde de denedim aynı hatayı veriyor. Expo profili de açık 4800 mhzyi 6000 yapabilmek için. Nasıl düzeltebilirim bilen var mı?

Alıntıyı görüntüle
Battlenet mi steam mi kullanıyorsun

Mythhiaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Furkan Eser
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekran kartı overclocklu diyor da zaten rog strix oc modeli 1060 var. Fabrika çıkışlı overclocklu heralde ben ekstra bişey yapmadım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Battlenet mi steam mi kullanıyorsun
Steam

byabo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
yusuf karahanlı
İlgilendiği Kategoriler
Oyun
Instagram
zencıbulluku
Steam
yok
Twitter
Yok
Facebook
Yok
Discord
Yok
Reddit
Yok
PlayStation ID
Yok
Xbox Live Gamertag
Yok
Steam ID
Yok
Epic Games
Yok
Origin
Yok
Battle.net
Yok
Oculus
Yok
Second Life
Yok
Discord
Yok
Twitch
Yok
YouTube
E elinize veriyim ozaman

Alıntıyı görüntüle
Ekran kartın ne

aapo0908

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
alp
Ekran kartı overclocklu diyor da zaten rog strix oc modeli 1060 var. Fabrika çıkışlı overclocklu heralde ben ekstra bişey yapmadım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Steam
Battlenetten indir gir problem çözülür bendede olmuştu bende overclok yapıyorum onluk bisey degil warzonun bazen açılası gelmiyor

Mythhiaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Furkan Eser
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

byabo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru