Sorunu sor, bilen cevap verir. Ben az cok biliyorum cevaplayabilirim belki.Arkadaşlar bu sene üniversiteye geçeceğim, hayalim üni 2. sınıfta bu program ile amerikaya gitmek. Bu program ile Amerikaya giden yakınlarınız vs varmı ?
Bende çok araştırdım ama yakını gidenler vs. varsa birinci ağızdan duymak isterim. Zararmı ettiler yoksa sevdilermi orayıSorunu sor, bilen cevap verir. Ben az cok biliyorum cevaplayabilirim belki.
Sevilmeyecek gibi degil bence Fit traveler ve Denizbody izliyordum onlar bayagi bayagi anlatiyorlar. Bende universiteye gecince kesin gidecegim. Ayriyetten en kotu isi bile yapsan, housekeeping oluyor o sanirsam saatlik 10 dolar felan aliyorsun her halukarda verdigin parayi cikartiyorsun. Umarim gidersin cok iyi bir deneyim olur senin icin deBende çok araştırdım ama yakını gidenler vs. varsa birinci ağızdan duymak isterim. Zararmı ettiler yoksa sevdilermi orayı
Youtube'da videolar var hocam izleyebilirsiniz.Arkadaşlar bu sene üniversiteye geçeceğim, hayalim üni 2. sınıfta bu program ile amerikaya gitmek. Bu program ile Amerikaya giden yakınlarınız vs varmı ?
Çok izledim hocam ama burada yakını giden varsa diyede sormak istedim.Youtube'da videolar var hocam izleyebilirsiniz.
Gerçekten onları izleye izleye özeniyorum Hiç ingilizcen yoksa bile housekeeping yapabiliyormuşsun, umarım gidebilirim. Belki dönmem, kaçak yaşarımSevilmeyecek gibi degil bence Fit traveler ve Denizbody izliyordum onlar bayagi bayagi anlatiyorlar. Bende universiteye gecince kesin gidecegim. Ayriyetten en kotu isi bile yapsan, housekeeping oluyor o sanirsam saatlik 10 dolar felan aliyorsun her halukarda verdigin parayi cikartiyorsun. Umarim gidersin cok iyi bir deneyim olur senin icin de
Bende gitmeyi düşünüyorum. Ama temelli kalmak gibi planım varÇok izledim hocam ama burada yakını giden varsa diyede sormak istedim.
günlük 10 dolar verseler miss 4 saatte 8gb ramSevilmeyecek gibi degil bence Fit traveler ve Denizbody izliyordum onlar bayagi bayagi anlatiyorlar. Bende universiteye gecince kesin gidecegim. Ayriyetten en kotu isi bile yapsan, housekeeping oluyor o sanirsam saatlik 10 dolar felan aliyorsun her halukarda verdigin parayi cikartiyorsun. Umarim gidersin cok iyi bir deneyim olur senin icin de
Kaçak yaşamayı kolay bir şey mi sanıyorsun? Ayrıca kendini 0 ingilizceler bile işte çalışabiliyor diye sınırlama. İyi bir İngilizce ile git ki ot gibi 1 yıl yaşama çevre edin.Çok izledim hocam ama burada yakını giden varsa diyede sormak istedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gerçekten onları izleye izleye özeniyorum Hiç ingilizcen yoksa bile housekeeping yapabiliyormuşsun, umarım gidebilirim. Belki dönmem, kaçak yaşarım
Kaçak yaşamak kolay bir şey değil ancak bu şekilde yaşayan çok insan var ve gümrük polis harici normal bir polis senin kaçak olup olmamana kesinlikle bakmıyor. İngilizcem tabii ki 0 değil, Amerikada ingilizcesi 0 olan kişilerin çalıştığını söylemeye çalıştım (özellikle meksikalılar)Kaçak yaşamayı kolay bir şey mi sanıyorsun? Ayrıca kendini 0 ingilizceler bile işte çalışabiliyor diye sınırlama. İyi bir İngilizce ile git ki ot gibi 1 yıl yaşama çevre edin.