Neler Yeni

WAT(Work And Travel) İle Amerikaya Gitmek

Yasinn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,362
İsim
.
Arkadaşlar bu sene üniversiteye geçeceğim, hayalim üni 2. sınıfta bu program ile amerikaya gitmek. Bu program ile Amerikaya giden yakınlarınız vs varmı ?

crazytaha

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Selim
Arkadaşlar bu sene üniversiteye geçeceğim, hayalim üni 2. sınıfta bu program ile amerikaya gitmek. Bu program ile Amerikaya giden yakınlarınız vs varmı ?
Sorunu sor, bilen cevap verir. Ben az cok biliyorum cevaplayabilirim belki.

Yasinn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,362
İsim
.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorunu sor, bilen cevap verir. Ben az cok biliyorum cevaplayabilirim belki.
Bende çok araştırdım ama yakını gidenler vs. varsa birinci ağızdan duymak isterim. Zararmı ettiler yoksa sevdilermi orayı :D

crazytaha

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Selim
Bende çok araştırdım ama yakını gidenler vs. varsa birinci ağızdan duymak isterim. Zararmı ettiler yoksa sevdilermi orayı :D
Sevilmeyecek gibi degil bence :D Fit traveler ve Denizbody izliyordum onlar bayagi bayagi anlatiyorlar. Bende universiteye gecince kesin gidecegim. Ayriyetten en kotu isi bile yapsan, housekeeping oluyor o sanirsam saatlik 10 dolar felan aliyorsun her halukarda verdigin parayi cikartiyorsun. Umarim gidersin cok iyi bir deneyim olur senin icin de :D

Lawrence

80+ Bronze
Youtube'da videolar var hocam izleyebilirsiniz.

Yasinn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,362
İsim
.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Youtube'da videolar var hocam izleyebilirsiniz.
Çok izledim hocam :D ama burada yakını giden varsa diyede sormak istedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sevilmeyecek gibi degil bence :D Fit traveler ve Denizbody izliyordum onlar bayagi bayagi anlatiyorlar. Bende universiteye gecince kesin gidecegim. Ayriyetten en kotu isi bile yapsan, housekeeping oluyor o sanirsam saatlik 10 dolar felan aliyorsun her halukarda verdigin parayi cikartiyorsun. Umarim gidersin cok iyi bir deneyim olur senin icin de :D
Gerçekten onları izleye izleye özeniyorum :D Hiç ingilizcen yoksa bile housekeeping yapabiliyormuşsun, umarım gidebilirim. Belki dönmem, kaçak yaşarım :D

Evren avcı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,289
İsim
Evren avcı
günlük 10 dolar verseler miss 4 saatte 8gb ram

robin

80+ Silver
Çok izledim hocam :D ama burada yakını giden varsa diyede sormak istedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gerçekten onları izleye izleye özeniyorum :D Hiç ingilizcen yoksa bile housekeeping yapabiliyormuşsun, umarım gidebilirim. Belki dönmem, kaçak yaşarım :D
Kaçak yaşamayı kolay bir şey mi sanıyorsun? Ayrıca kendini 0 ingilizceler bile işte çalışabiliyor diye sınırlama. İyi bir İngilizce ile git ki ot gibi 1 yıl yaşama çevre edin.

Eren Eser

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Eren Eser
Bu sene amerika Türkiye'den work and travel almıcakmış bizdeki virüs olayı çok olduğundan dolayı

Yasinn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,362
İsim
.
Kaçak yaşamayı kolay bir şey mi sanıyorsun? Ayrıca kendini 0 ingilizceler bile işte çalışabiliyor diye sınırlama. İyi bir İngilizce ile git ki ot gibi 1 yıl yaşama çevre edin.
Kaçak yaşamak kolay bir şey değil ancak bu şekilde yaşayan çok insan var ve gümrük polis harici normal bir polis senin kaçak olup olmamana kesinlikle bakmıyor. İngilizcem tabii ki 0 değil, Amerikada ingilizcesi 0 olan kişilerin çalıştığını söylemeye çalıştım (özellikle meksikalılar)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,036
Üyeler
164,603
Son üye
salih0715
Top Bottom