Webtekno'nun paylaşımında sanırım Ubisoft Forward etlinliğine katılanlara verilecek diye bir yazı gördüm.Selamlar,
Bugün Ubisoft’un mağazası olan UPlay üzerinden Türkiye saati ile 22:00-22:30 arasında Watch Dogs 2 ücretsiz dağıtılacak.
Alarmları kurun bekleyin.
Yayın nerde olucak diSelamlar,
Bugün Ubisoft’un mağazası olan UPlay üzerinden Türkiye saati ile 22:00-22:30 arasında Watch Dogs 2 ücretsiz dağıtılacak.
Alarmları kurun bekleyin.
Benim gördüğüm de bu şekildeydi. Ubisoftun sayfasında görürüz ya nasıl alınacağını.Webtekno'nun paylaşımında sanırım Ubisoft Forward etlinliğine katılanlara verilecek diye bir yazı gördüm.
Acaba yanlış mı gördüm?
Rica ederim.Tesekkürler.
Ubisoft'un UPlay uygulamasını indirerek alacaksınız sanırsam.Neyi indireceğiz ve nasıl alacağız bilgisi olan var mı?
Yayın mı olacaktı? O konuda bilgim yok.Yayın nerde olucak di
dostum uplay indir kayıt ol akşam olmasını bekleNeyi indireceğiz ve nasıl alacağız bilgisi olan var mı?
Etkinliğe nereden katılıyoruz?Etkinliğe katılım sağlandıktan sonra Watch Dogs 2, Uplay hesabınıza ücretsiz olarak eklenmiş olacak..
Etkinliğe nereden katılıyoruz?
UPlay üzerinden mi?
Ubisoft Forward etkinliğinin sayfası varmış oradan kayıt yaptır bildirimler otomatik olarak gelcektir.Etkinliğe nereden katılıyoruz?
UPlay üzerinden mi?