Neler Yeni

Yardım WATCH DOGS AÇILMIYOR!!!

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Enes Afşar
WATCH DOGS ÜCRETSİZ OLDU KURDUK BURAYA KADAR HER ŞEY ÇOK GÜZEL AMA OYUNA ÇİFT TIKLIYORUM KARŞIMA ''Uplay has detected an error it can't recover from and must shut down. Crash dump created at''C:/program Files (x86)/Ubisoft/Ubisoft Game Launcher/crashes.'' HATASI ALIYORUM EPİC GAMES KÜTÜPHANESİNDEN DE İNDİRSEM AYNI SORUN YÖNETİCİ OLARAK AÇSAM DA AYNI SORUN NE YAPICAM KİME DANIŞCAM BİLEMEDİM....

Ozzyy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
569
İsim
Ozan Korzay
Kaldırın ve yeniden yüklemeyi deneyin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Enes Afşar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
UPLAY SÜRÜMÜNÜ GÜNCELLEDİM OYUN AÇILDI ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM

Death Mark

80+ Bronze

Mustafa_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
Mustafa
Evet. Oyun sadece Uplay üzerinden çalışıyor. Epic Games Launcher sadece lisansı verip onaylatıyor. :)
aynı hatayı trackmania da alıyorum uplay güncel ama bu hatayı veriyor kaldırıp yüklemeyide denedim ama olmuyor neden acaba ?

MuerteMiguel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
Abdurrahman
aynı hatayı trackmania da alıyorum uplay güncel ama bu hatayı veriyor kaldırıp yüklemeyide denedim ama olmuyor neden acaba ?
trackmaniada ben o sorunu trackmaniayı indirip uplayı kurmamıştım sonra ubisofttan uplayi indirip kurup epicgamestende oyunu açtığımda düzeldi sonra oyunu sildim hiçbişe anlamadım :D

Mustafa_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
Mustafa
trackmaniada ben o sorunu trackmaniayı indirip uplayı kurmamıştım sonra ubisofttan uplayi indirip kurup epicgamestende oyunu açtığımda düzeldi sonra oyunu sildim hiçbişe anlamadım :D
uplay üzeindende aynı hatayı alıyorum .d

Top Bottom