Neler Yeni

Watch Dogs Legion Delux Edition Alınır mı? 47.25₺

Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Muhammed İslamoğlu
Sorum dfrekt olarak başlıkta. Epic Games'de indirim var. Ayın 12'sinde bitiyor. Sizce alınır mı? Oyunu tam bilmiyorum biraz tereddütteyim. %85 indirime girmiş.

Yasin Çınar

80+ Bronze
Watch dogs bence oynanmaya değmez bir oyun araba sürme fizikleri bile oyundan soğutuyor bu kadar yani. Grafikleri ve harita modellemesi vs. güzel ama ben watch dogs 2'yi oynamıştım adamların yaptığı şehre hayran kalmıştım. (San fransisco bir de en çok gitmek istediğim yerlerden bir tanesi). 47 tl 2 tane cips parası kesinlikle alınır bir deneyin belki bu oyunda yeni birşeyler başarmışlardır.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,352
İsim
Ahmet Sevinç
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Muhammed İslamoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Peki arkadaşlar Steam ya da Epic'den indirimli oyunlar arasında toplamda 200-250₺ tutacak oyun yada oyunlar önerir misiniz?

Lost_Dragon

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
882
İsim
Göksel Gündüz
Peki arkadaşlar Steam ya da Epic'den indirimli oyunlar arasında toplamda 200-250₺ tutacak oyun yada oyunlar önerir misiniz?
Güzel hikayeli oyunlar arıyorsan, grafiklere çok önem vermiyorsan bu oyunlara bakmanı öneririm. Muhtemelen oynamamışsındır.

Deus Ex bayağı pahalanmış. Normalde 60TL'ydi zamlamışlar.

Evil Within'i Epic Vermişti. Belki almış olabilirsin.

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,589
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Tüm seriyi aldım valla, hiç wd oynamadım bilmiyorum bi ara bakarım ona göre iade ederim yada etmem

Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Muhammed İslamoğlu
Güzel hikayeli oyunlar arıyorsan, grafiklere çok önem vermiyorsan bu oyunlara bakmanı öneririm. Muhtemelen oynamamışsındır.

Hocam bu oyunlardan hiçbirini oynamadım fakat ben simulasyon, spor, yarış ve savaş kategorilerinde oyunlar istiyorum. Ayrıca oyunlarda olağanüstülük istemiyorum. Mesela savaş oyununda uzay silahları falan sevmiyorum. Bunun gibi...

Top Bottom