markaların iyi mi kötü mü olduğunu bilmiyorum ama fiyat 1-2 ürün için güzel gibi.
ana sayfada app %10 ek indirim yazıyor denemedim
ana sayfada app %10 ek indirim yazıyor denemedim
Son düzenleme:
collagen, omega 3 falan sgk karşılamıyor ve bu ürünleri kullanan kişiler zeka olarak daha iyi bir konumda oluyor. b12 karşılanır ama hap veya iğne karşılanıyor. iğneden sonra en hızlı b12 yükselten dil altı haplardır onu ssk karşılamıyor özel ürün hepsi. ssk magnezyum oksit karşılıyor sadece özel ürün olan magnezyum sitrat vicutta daha hızlı emiliyor bir kıza doktoru söylemiş.Gidin sağlık ocağından yazdırın
Çoğunu devlet karşılamıyor sadece D vitamini, B12 falan.Gidin sağlık ocağından yazdırın
Kaliteli markalar mevcut ama indirimler iyi değil. Piyasa fiyatıyla aynı gibi.markaların iyi mi kötü mü olduğunu bilmiyorum ama fiyat olarak güzel gibi.
Kesinlikle kafamıza göre vitamin almak çok saçma.Böbrek sıkıntısını allah kimsenin başına vermesinSaklama koşullarını içine ne kattıklarını bilmediğiniz satıcılardan almayın sağlık ürünlerinde çok ucuz diye balıklama atlamak çok riskli ve testlerinizi yaptırmadan da kullanmayın belki de o vitaminden ya da mineralden sizde fazlasıyla vardır,ekstra almak vücuda zarar.
belirli bir yaştan sonra bence de mutlaka vitamin testi yapılmalı. eksik vitaminler alınmalı.Saklama koşullarını içine ne kattıklarını bilmediğiniz satıcılardan almayın sağlık ürünlerinde çok ucuz diye balıklama atlamak çok riskli ve testlerinizi yaptırmadan da kullanmayın belki de o vitaminden ya da mineralden sizde fazlasıyla vardır,ekstra almak vücuda zarar.