Neler Yeni

🔥İndirim Watsons vitaminler 200tl

fatihmra

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gidin sağlık ocağından yazdırın
collagen, omega 3 falan sgk karşılamıyor ve bu ürünleri kullanan kişiler zeka olarak daha iyi bir konumda oluyor. b12 karşılanır ama hap veya iğne karşılanıyor. iğneden sonra en hızlı b12 yükselten dil altı haplardır onu ssk karşılamıyor özel ürün hepsi. ssk magnezyum oksit karşılıyor sadece özel ürün olan magnezyum sitrat vicutta daha hızlı emiliyor bir kıza doktoru söylemiş.
collagen sığır kemiğinde falan ve balık derisi ve kemiğinde olan bir şey kemik güçlendirip, diş eti falan güclendiriyor, yüzüde gençleştiriyor çok tercih edilen bir ürün bir yaştan sonra belirli ürünleri kullanmak gerekebiliyor ihtiyaç meselesi tabi.

Son düzenleme:

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1

duayen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Attila Timur
fiyatına göre alınabilecek şunlar kalmış dostlar +55 lira kargo çıkıyor eve teslimatta(appden alırsan %10 indirim diyor ama direkt siteden aldım)
Ekran görüntüsü 2025-02-14 175702.jpg

Dahası  
Reaksiyon skoru
347
İsim
Onur Yücel
İndirim yok dostlar normal fiyatı 200 olan ürünü , normali 300 ama watsons kartla 200 oluyor yazıyorlar aynı olayı gratis , carrefour , migros vs de yapıyor. Konu açmadan önce 1 dakikamızı ayırarak bakalım dostlar fiyatlarda indirim var mı diye.
O ürünlerin Kendi sitesinde de aynı fiyat hatta benim gibi vip üyeliğiniz varsa üyelik indirimiyle daha ucuza alabiliyorsunuz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Qoenzyme q10 ve vitamin b complekste ciddi indirim varmış pardon. 150 civarı.
Q10 alınabilir ama neden o kadar ucuz anlamadım

elemin

80+ Bronze
Saklama koşullarını içine ne kattıklarını bilmediğiniz satıcılardan almayın sağlık ürünlerinde çok ucuz diye balıklama atlamak çok riskli ve testlerinizi yaptırmadan da kullanmayın belki de o vitaminden ya da mineralden sizde fazlasıyla vardır,ekstra almak vücuda zarar.

Cassius Clay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
371
İsim
Kadir
Saklama koşullarını içine ne kattıklarını bilmediğiniz satıcılardan almayın sağlık ürünlerinde çok ucuz diye balıklama atlamak çok riskli ve testlerinizi yaptırmadan da kullanmayın belki de o vitaminden ya da mineralden sizde fazlasıyla vardır,ekstra almak vücuda zarar.
Kesinlikle kafamıza göre vitamin almak çok saçma.Böbrek sıkıntısını allah kimsenin başına vermesin

fatihmra

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
belirli bir yaştan sonra bence de mutlaka vitamin testi yapılmalı. eksik vitaminler alınmalı.
bende unutkanlık saç dökülmesi vardı doktora bir gittim b12 aşırı düştüğünü öğrendim. annemde kemik erimesi oldu önceden bilseydik magnezyum ve collagen alıp engelleyebilirdik. hiç balık sevmeyen ve yemeyenlerde muhtemelen omega3 düşük olacaktır. hiç meyve sevmeyip yemeyenler bile çıkabiliyor bu hayatta c vitamini kimsede düşmez diyordum c vitamini eksik birini görene kadar
co q10 gençleşmek için zaten vitamin testine gerek yok isteyen alır isteyen almaz

Top Bottom