Bir şey olmaz. Sistem ihtiyacı kadar elektrik çeker.örneğin benim PC 550 w yeterli oluyor ben 650w lık PSU takarsam ne olur
peki pc 550 w destekliyor kulaklık mouse falan taktım onlar içinde fazladan w lazım mıBir şey olmaz. Sistem ihtiyacı kadar elektrik çeker.
Onların çok fazla etki edeceğini sanmıyorum.peki PC 550 w destekliyor kulaklık mouse falan taktım onlar içinde fazladan w lazım mı
şöyle gibi pc550w istiyor ve benim PC PSU 550w kulaklık klavye takınca ne olur
"PC 550 Watt destekliyor" diye bir şey yok dostum.peki PC 550 w destekliyor kulaklık mouse falan taktım onlar içinde fazladan w lazım mı
Yok kardeşim onların etkisi yokpeki PC 550 w destekliyor kulaklık mouse falan taktım onlar içinde fazladan w lazım mı
Herhalde ekran kartının ihtiyaç değeridir"PC 550 Watt destekliyor" diye bir şey yok dostum.
Ayrıca ne demek istediğini ben anlamadım, daha detay ver.
mesela bazı sitelerde rtx2060 alıcaksanız min şu kadar watt rtx2080 alıcaksanız min şu kadar wat seçmeniz önemlidir diye bir şey gördüm"PC 550 Watt destekliyor" diye bir şey yok dostum.
Ayrıca ne demek istediğini ben anlamadım, daha detay ver.
Monitörü prize takıyoruz, o yüzden etki etmez.Pekala Monitör bir etki oluştururmu?
ben monitörün güç bağlantısı prize dayalı diye biliyorum
Dostum o önerilen değer, çok da takma onu, illaki önerilen Watt değerinde PSU kullanacaksın diye bir şey yok.mesela bazı sitelerde rtx2060 alıcaksanız min şu kadar watt rtx2080 alıcaksanız min şu kadar wat seçmeniz önemlidir diye bir şey gördüm