Neler Yeni

Wattman Hatası Nedir Nasıl Çözülür? Bu Hatayı Alırsam Ne Yapmalıyım?

ZlafTon

80+
Reaksiyon skoru
8
Wattman hatası almadım ama alacağim bilgisayarı aldığımda wattman hatası alırsam ne yapmalıyım ve bu hata nedir?

Yazilimsal sorunsuz surum oldumu birsey olmaz

Bu hata AMD ekran kartlarinda meydana gelen yazilimsal bir hatadir. Ekran kartinin hizini ayarlayamamasi sonucu ortaya cikan hatadir. Bazen bilgisayarin ekran karti surucusunu yeniden baslatiyor bazende bilgisayar calisiyor fakat herhangi bir goruntu olmadan islem yaptirmadan calismaya devam ediyo yapmaniz gereken AMD Grafik surucusunun WHQL surumlerini kurarak olabildigince stabil kullanmak.

Watmann hatası kalmadı sanırım artık.6600xt kullanıyorum ve tüm oyunları ultrada oynuyorum.Daha bir kere watmann hatası ve ya başka hata vermedi.Whql driver kullanmaya özen gösteriyorum.

Bu hata AMD ekran kartlarinda meydana gelen yazilimsal bir hatadir. Ekran kartinin hizini ayarlayamamasi sonucu ortaya cikan hatadir. Bazen bilgisayarin ekran karti surucusunu yeniden baslatiyor bazende bilgisayar calisiyor fakat herhangi bir goruntu olmadan islem yaptirmadan calismaya devam ediyo yapmaniz gereken AMD Grafik surucusunun WHQL surumlerini kurarak olabildigince stabil kullanmak.
bu hatayı alıyorum AMD Grafik surucusunun WHQL surumlerini nasıl kurabilirim ?

Geri