Phenoma
80+ Silver
Merhaba Arkadaşlar,
Bu rehberde WattMan hatası nedir? Neden kaynaklanır? Çözümü nedir? Sorularını cevaplayacağız. Haydi başlayalım!!
WattMan Hatası Nedir?:
WattMan hatası AMD Radeon GPU larda bulunan bir hatadır. Bu hatanın henüz kesin bir çözümü bulunamamıştır.
WattMan Hatası Neden Olur?:
Bu hatanın sebebi GPU nun aniden sistemin diğer parçalarıyla olan ilişiğini kesmesidir. Yani sisteme yanıt vermeyi keser. Bu da diğer tüm parçalar çalışırken GPU nun durması demektir.
WattMan Hatası Nasıl Çözülür?:
Yukarıda belirttiğim gibi , aslında kesin bir çözümü yoktur ancak aşağıda söyleyeceklerim geçici çözümler olabilir.
1-Güç Limitini 10 a getirin
2-GPU Frekansını 100Mhz düşürün.
Bunlardan birini yapabilirsiniz.
Peki Bunları Nasıl Yapacağım?:
Bunu yapmak için aşağıdaki adımları izleyiniz.
Alt+R > Performans
Buradan ya GPU frekansını 100Mhz düşürün veya Güç Limitini 10 a çıkarın.
Ben bunları yaparak çözdüm ve birkaç aydır hiç hata almadım. Sizler de deneyebilirsiniz
Bu rehberde WattMan hatası nedir? Neden kaynaklanır? Çözümü nedir? Sorularını cevaplayacağız. Haydi başlayalım!!
WattMan Hatası Nedir?:
WattMan hatası AMD Radeon GPU larda bulunan bir hatadır. Bu hatanın henüz kesin bir çözümü bulunamamıştır.
WattMan Hatası Neden Olur?:
Bu hatanın sebebi GPU nun aniden sistemin diğer parçalarıyla olan ilişiğini kesmesidir. Yani sisteme yanıt vermeyi keser. Bu da diğer tüm parçalar çalışırken GPU nun durması demektir.
WattMan Hatası Nasıl Çözülür?:
Yukarıda belirttiğim gibi , aslında kesin bir çözümü yoktur ancak aşağıda söyleyeceklerim geçici çözümler olabilir.
1-Güç Limitini 10 a getirin
2-GPU Frekansını 100Mhz düşürün.
Bunlardan birini yapabilirsiniz.
Peki Bunları Nasıl Yapacağım?:
Bunu yapmak için aşağıdaki adımları izleyiniz.
Alt+R > Performans
Buradan ya GPU frekansını 100Mhz düşürün veya Güç Limitini 10 a çıkarın.
Ben bunları yaparak çözdüm ve birkaç aydır hiç hata almadım. Sizler de deneyebilirsiniz