Bilmiyorum ben de attığı linki açtımKonu sahibinin açtığı satıcı chicago diye bir satıcıydı
Üstadım yukarıda belirttim 70 tl için 1 ila2 hafta beklemeye gerek yok şahsen Türkiyedeki satıcıdan alıp herhangi bir arıza durumunda onarım için servise başvurmayı yeğlerimPrime olmadığın için. Prime isen sepette 1288 TL olarak gözüküyor. Ayrıca 1080 olunca da ortalama 1170 falan olacaktı. Her türlü ucuz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Amazondan alsaydın 1531 TL'ye geliyor sepette.
Ürünü onarım için Türkiye'deki servise gönderemiyosun nasıl önemi yokAmazon satıcılı ürünse yurtdışı olmasının önemi yok
Satıcı değiştiği için siz görmediniz arkadaş bakmadan konu açmış onda başlangıç hiç bir şey eklenmemiş fiyatı 1080 diBilmiyorum ben de attığı linki açtım
Geç gelmiyor, 2-3 gün içerisinde geliyor yine. Bozulursa da Amazon TR ile muhattap oluyorsun, onlar ilgileniyor.Üstadım yukarıda belirttim 70 TL için 1 ila2 hafta beklemeye gerek yok şahsen Türkiyedeki satıcıdan alıp herhangi bir arıza durumunda onarım için servise başvurmayı yeğlerim
2-3 gün içerisindeGeç gelmiyor, 2-3 gün içerisinde geliyor yine. Bozulursa da Amazon TR ile muhattap oluyorsun, onlar ilgileniyor.
TR fiyatı aynı ürünün 1.8k 2k civarlarında her halükarda fark 70 tl değil.Üstadım yukarıda belirttim 70 TL için 1 ila2 hafta beklemeye gerek yok şahsen Türkiyedeki satıcıdan alıp herhangi bir arıza durumunda onarım için servise başvurmayı yeğlerim
Ürünü onarım için Türkiye'deki servise gönderemiyosun nasıl önemi yok
Ram aldım aynı Amazon Germany, 2 gün sürdü gelmesi2-3 gün içerisinde
6 Aralık da aldığım ürün 27 Aralık da gelmiş İstanbul dayım
Konu sahibinin açtığı satıcı chicago diye bir satıcıydı
Üstadım bugün 4 de aldımTR fiyatı aynı ürünün 1.8k 2k civarlarında her halükarda fark 70 TL değil.
Aynen buyduAlıntıyı görüntüle
Sanırım satıcı buydu, ama şuanki fiyatı da iyi alınabilir 1200 civarından