Hocam ham fiyatı yazma bir zahmet sepetine ekle gerçek fiyatını yaz 2dir aynı şeyLinki bırakıyorum arkadaşlar.
Prime üyelerine bu fiyat.
Edit: Stok bitti.. Ara ara kontrol edin iptal edenlerden düşebilir.
Edit 2 : 1.209,54 TL'den tekrar satışta.
Hocam 1200 lira ile 1600 lira arasında 70 tl mi fark var?Hani ben diyom kendim aldım 1600 e birkaç saat önce hala dionuz sen bilmion 70 TL değil fark
Sepette de aynı fiyat..Hocam ham fiyatı yazma bir zahmet sepetine ekle gerçek fiyatını yaz 2dir aynı şey
Bilemiyorum. Airfryer aldım o da 5 gün sürdü. 10 günde kargo getiren AGT'den iyidir.O nasıl oldu öyle![]()
Sepet değil tam fiyat için devam etmen lazım.Sepette bu fiyat..
Hangi ürünü aldınız hocamRam aldım aynı Amazon Germany, 2 gün sürdü gelmesi![]()
Bir daha ilerle gerçek fiyatı 1288tl bak adam ekran görüntüsü atmışHocam 1200 lira ile 1600 lira arasında 70 TL mi fark var?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sepette de aynı fiyat..
Sadece teslimat ücreti ekliyor 80 TLBilemiyorum. Airfryer aldım o da 5 gün sürdü. 10 günde kargo getiren AGT'den iyidir.
Sepet değil tam fiyat için devam etmen lazım.
Bir daha ilerle gerçek fiyatı 1288tl bak adam ekran görüntüsü atmış
Goodram IRDM ProHangi ürünü aldınız hocam
Amazon germanyde fazla eklenmiyor üstüne ama diğer satıcılarda biraz fazla ekleyebiliyorSadece teslimat ücreti ekliyor 80 TL
O fiyatlarda yurtiçi fırsatlarda bulabilirsin bana uygun gelmedi ama tabikide herkesin kendi tercihiTR fiyatı 1.8 - 2k dolaylarında gene hesaplı sayılır hocam.