Başka uygulama tarafından kullanılmıyor, diski dün Amazon üzerinden aldım.Eğer disk başka uygulama tarafından kullanımda ise normal. Değil ise normal değil Garantisi devam ediyorsa gönder servise yada iade iste.
Belirtmeyi unutmuşum, kasanın ön panelindeki usb 3.0 portuna bağlı.Usb 2.0 olarak bağlı gibi duruyor. Ya da üzerindeki dönüştürücünün maks hızı budur belki.
41'de kalmış, bir şey sınırlıyor bunu. Arka USB portlarıyla deneyin.Başka uygulama tarafından kullanılmıyor, diski dün Amazon üzerinden aldım.
Belirtmeyi unutmuşum, kasanın ön panelindeki usb 3.0 portuna bağlı.
Ön taraftaki usb 2.0 ve 3.0 girişleriyle aynı hızı (40 mb/s) verdi.41'de kalmış, bir şey sınırlıyor bunu. Arka USB portlarıyla deneyin.
flash bellek mouse klavye hariç kasa önü portları kullanmayın. heleki hdd hiç takmayın. benim başıma geleni aktarayım size.Ön taraftaki usb 2.0 ve 3.0 girişleriyle aynı hızı (40 mb/s) verdi.
Alıntıyı görüntüle
Şimdi arka taraftaki usb 3.0 ile denedim hız sonuçları bu şekilde..
Evet yeterli güç gelmezse disk kafa vurup bozulabilir, o yüzden ön tarafa güvenmiyorsanız bağlamayın.flash bellek mouse klavye hariç kasa önü portları kullanmayın. heleki hdd hiç takmayın. benim başıma geleni aktarayım size.
ön porttan çalıştırdım usb hdd yi. kullanılamaz hale geldi nedense bilmiyorum. abim format attı birşeyler yaptı arka porttan kullanmaya devam ettik. yeterli güçü çekemediğinden problem çıkıyor sanırım. o yüzden hiç kullanmayın ön porttan harddiski.
flash bellek mouse klavye hariç kasa önü portları kullanmayın. heleki hdd hiç takmayın. benim başıma geleni aktarayım size.
ön porttan çalıştırdım usb hdd yi. kullanılamaz hale geldi nedense bilmiyorum. abim format attı birşeyler yaptı arka porttan kullanmaya devam ettik. yeterli güçü çekemediğinden problem çıkıyor sanırım. o yüzden hiç kullanmayın ön porttan harddiski.
Teşekkür ederim.Evet yeterli güç gelmezse disk kafa vurup bozulabilir, o yüzden ön tarafa güvenmiyorsanız bağlamayın.