Çözüldü✓ WD Elements 1TB Düşük Hız

Ensar

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,250
WD Elements 1 TB disk aldım, 30-40 mb/s civarında okuma ve yazma hızı alıyorum. Normal mi?
Hız Testi WD.png

Eğer disk başka uygulama tarafından kullanımda ise normal. Değil ise normal değil :) Garantisi devam ediyorsa gönder servise yada iade iste.

Usb 2.0 olarak bağlı gibi duruyor. Ya da üzerindeki dönüştürücünün maks hızı budur belki.

Eğer disk başka uygulama tarafından kullanımda ise normal. Değil ise normal değil :) Garantisi devam ediyorsa gönder servise yada iade iste.
Başka uygulama tarafından kullanılmıyor, diski dün Amazon üzerinden aldım.
Usb 2.0 olarak bağlı gibi duruyor. Ya da üzerindeki dönüştürücünün maks hızı budur belki.
Belirtmeyi unutmuşum, kasanın ön panelindeki usb 3.0 portuna bağlı.

Başka uygulama tarafından kullanılmıyor, diski dün Amazon üzerinden aldım.

Belirtmeyi unutmuşum, kasanın ön panelindeki usb 3.0 portuna bağlı.
41'de kalmış, bir şey sınırlıyor bunu. Arka USB portlarıyla deneyin.

Ön taraftaki usb 2.0 ve 3.0 girişleriyle aynı hızı (40 mb/s) verdi.
Alıntıyı görüntüle
Şimdi arka taraftaki usb 3.0 ile denedim hız sonuçları bu şekilde..
flash bellek mouse klavye hariç kasa önü portları kullanmayın. heleki hdd hiç takmayın. benim başıma geleni aktarayım size.

ön porttan çalıştırdım usb hdd yi. kullanılamaz hale geldi nedense bilmiyorum. abim format attı birşeyler yaptı arka porttan kullanmaya devam ettik. yeterli güçü çekemediğinden problem çıkıyor sanırım. o yüzden hiç kullanmayın ön porttan harddiski.

flash bellek mouse klavye hariç kasa önü portları kullanmayın. heleki hdd hiç takmayın. benim başıma geleni aktarayım size.

ön porttan çalıştırdım usb hdd yi. kullanılamaz hale geldi nedense bilmiyorum. abim format attı birşeyler yaptı arka porttan kullanmaya devam ettik. yeterli güçü çekemediğinden problem çıkıyor sanırım. o yüzden hiç kullanmayın ön porttan harddiski.
Evet yeterli güç gelmezse disk kafa vurup bozulabilir, o yüzden ön tarafa güvenmiyorsanız bağlamayın.

Evet yeterli güç gelmezse disk kafa vurup bozulabilir, o yüzden ön tarafa güvenmiyorsanız bağlamayın.
Teşekkür ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,071
Üyeler
190,852
Son üye
omercelik13
Geri