Hacışakirli zemzem
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,783
Almayı düşünüyorum forumdan bir hocam önermişti ama Amazon-Germany'den geliyor.Garanti olarak sıkıntı yaşar mıyım ?
Çok teşşekür ederim bilgilendirmeniz içinAmazon reis sıkıntı yaşatmaz için rahat olsun.
Amacım biraz daha sistemimin hızlı olması ve depolama olarak rahat etmesi ondan alıyorum aslında.Çünkü 3.el 250 HDD artık yetmiyor gibi ve baya yavaş açılıyor bilgisayarım.Dram şart mı bu durumda yoksa iş görür mü ?dramsiz bir model fakat bu fiyata alınabilir gibi duruyor. amazon bir sorun yaşatmaz
Al geç.Çok teşşekür ederim bilgilendirmeniz için
Amacım biraz daha sistemimin hızlı olması ve depolama olarak rahat etmesi ondan alıyorum aslında.Çünkü 3.el 250 HDD artık yetmiyor gibi ve baya yavaş açılıyor bilgisayarım.Dram şart mı bu durumda yoksa iş görür mü ?
Hemen hocamAl geç.
Bu fiyata fazlasıyla iş görür zaten konusu açıldı orada da baya tartışıldı, kendime de yapıştırdım bir taneÇok teşşekür ederim bilgilendirmeniz için
Amacım biraz daha sistemimin hızlı olması ve depolama olarak rahat etmesi ondan alıyorum aslında.Çünkü 3.el 250 HDD artık yetmiyor gibi ve baya yavaş açılıyor bilgisayarım.Dram şart mı bu durumda yoksa iş görür mü ?
Almayı düşünüyorum forumdan bir hocam önermişti ama Amazon-Germany'den geliyor.Garanti olarak sıkıntı yaşar mıyım ?
Amazon kendi satmasa olabilir ama amazon kendi satıyor.
doğrudur ben sadece izle diye attım...Amazon kendi satmasa olabilir ama amazon kendi satıyor.
Hayırlı olsun hocam bende yapıştırdım artık 3.el 250 gb ssd den bir nevi kurtuluyorumBu fiyata fazlasıyla iş görür zaten konusu açıldı orada da baya tartışıldı, kendime de yapıştırdım bir tane
Alıntıyı görüntüle
Bu ülkede termal macunun bile sahtesini ürettikleri için artık şaşırmıyorum bu duruma