🔥İndirim Razer DeathAdder V3 Pro + Razer HyperPolling Ödeme Kısmında 4.244,30 TL

Bunu denedim ancak amazon.com üzerinde de bu kart desteklenmemektedir hatası veriyor. Nasıl yaptığını daha detaylı anlatabilir misin?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sen hangi bölümden yapabildin dostum şurası değil mi?
Alıntıyı görüntüle
Bilgisayar üzerinden yaptım. Evet ordan yaptım. Kartı discover diye kabul etti. Arkadaki cvv kodunu da yazmanı istiyor. Ben payment options seceneginden ekledim ayarlardan bisey alırken eklemedim.

Hyperpollingsiz 2700 e aldım ama iade edicem hafif ama büyük mouse

Scyrox v8 nasıldır?

Yani 8 mi kardeş
8 kardeş

evet

Hyperpollingsiz 2700 e aldım ama iade edicem hafif ama büyük mouse

Scyrox v8 nasıldır?
Scyrox v8 öveni çoktu kullanma fırsatım olmadı.

Arasında bir fark yok aynı hyperpolling hrz olayına geçince işlemci artması var
2700 e isteyen varsa amazondan aldım iade etmeden satabilirim aldığım fiyata beyaz olanı

Arkadaşlar merhaba
Daha uygunu varsa göremedim Deathadder v3 pro amazon prime sepette ekstra 500 tl indirim ile 4244 tl oluyor.

Arkadaşım laptop touch pad İle beni yediğinden beri iyi ddğilim 😁😁

Alacak arkadaşların bilgisine garanti konusunda amazon yardımcı oluyor 3 ay önce aldığım viper v3 hyperspeed de donma takılma sorunu vardı amazon ile görüştüm ilk başta penta'ya yönlendirdiler :) sonra hata yapmışız bir yıl içinde iade alabiliriz dediler(garanti iki yıl değilmi diye sormadım açıkcası) da v3 hyperspeed yada pro almayı düşündüm ama açıkcası bu kadar para vermek istemediğimden şu ürünü sipariş geçtim 1163 tl bence fiyatı güzel ;

Gecen amazon depo kampanyasında sadece mouse 2600 e alabilmiştim ekstrasıyla güzel fiyat

teşekkürler indirime bakarken uzun zamandır beklediğim basilisk v3 pronunda indirimde olduğunu gördüm beyazı 3700e çektim

Geri