🔥İndirim Razer DeathAdder V3 Pro + Razer HyperPolling - 4449 TL

Arkadaşlar ben deathadder v3 pro aldım amacım hyperpoolingi satıp 2.500 e getirmekti mouse'u , deahthadder v3 hyperspeed mi almalıyım hangisi daha cazip fırsat?

V3 pro her ele uygun ikinci el piyasasıda daha hareketli. Elin 20cm falansa küçük kalabilir benim elim 18cm tam uyuyor bende var memnunum.
Yanindaki zımbırtı olmadan 8 k Hz olmuyor mu ürün?

Arkadaşlar ben deathadder v3 pro aldım amacım hyperpoolingi satıp 2.500 e getirmekti mouse'u , deahthadder v3 hyperspeed mi almalıyım hangisi daha cazip fırsat?
Söylediklerine göre normal wireless için dungle yerine hyperpolling çıkıyormuş yani alırım hyperpolling i satarım gibi bir şey mümkün değil, satarsanız mouse wireless çalışmaz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tamam hocam kesin alacağım gelirse
Alamazsın. 1-2 stok gelir o da bir ihtimal onu da aynı sayfada saatlerce bıkmadan usanmadan f5 atan hayatsızlar alır, sana düşmez.

Son düzenleme:
Söylediklerine göre normal wireless için dungle yerine hyperpolling çıkıyormuş yani alırım hyperpolling i satarım gibi bir şey mümkün değil, satarsanız mouse wireless çalışmaz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alamazsın. 1-2 stok gelir o da bir ihtimal onu da aynı sayfada saatlerce bıkmadan usanmadan f5 atan hayatsızlar alır, sana düşmez.
Valla durmadan bakıyorum gelmiyor umarım gelir

İade oluşturdum bütçeme fazla biraz viper v3 de güzel ama pil sorun gibi geliyor bana şarjlı pil alsam 3k yı buluyor . rampage zenith var bu fiyata ama razer elime tam oturuyor karar veremedim bir türlü .

Tam olarak indirim mi bilemiyorum ama V3 Pro nun bu adaptörle birlikte satılan bundle ı çok pahalı, şuan ki fiyatı adaptörsüz düz V3 Pro dan bile ucuz.
Bende bu var şu adaptöründen 2 tane var hatta ancak calismadi bende bozuk olduğunu sanmıyorum dümdüz USB ile adaptörü adaptorede farenin alıcısını takınca calismadi

Geri