🔥İndirim Razer DeathAdder V3 Pro + Razer HyperPolling - 4449 TL

2150 tl olan bence cunku normalde urun 3.5 k civari dongle ile 5.5 k ya gelir yaridsn ucuza aliyon yani
Tamam hocam stok bekliyorum bende şuan masaüstünde deathadder v2 pro kullanıyorum çok memnundum ondan razer mouse arıyordum bunu alacağım laptop için

Tamam hocam stok bekliyorum bende şuan masaüstünde deathadder v2 pro kullanıyorum çok memnundum ondan razer mouse arıyordum bunu alacağım laptop için
bende v2 pro kullaniyorum agir diye degisicektim 88 gram sonucta bunu aldim bakalim güzel urun tavsiyrm aksam 11 gece 12 1 sularinda 1 2 stok ekleniyor 3 4 gündür oyle bak

Beyler şimdi çok kafa karışıklığı oldu bende. Hyperpolling’i es geçerek soruyorum. Normal düz v3 pro alınca içinden kablosuz normal dongle çıkmıyor mu ?

hocam bendede var bunun beyazı sadece deathadder v3 pro ama içinden dongle çıktı 1k hz yapabiliyorum sadece , bişi sormak istiyorum şimdi ben bunu kabloya takıpta kullansam 8k olarak kullanabilirmiyim yoksa gene 1k hz demi kullanırım
Kesin bilgim yok ama sarı sitede satılan hyperpolling ler işinizi görür .

Son düzenleme:
bende beyaz v3 pro ve dongle var bunu da yedek olarak alsammı 8k sını kullanırım mouse da yedek olur
hocam içinden 8k dongle cıkmıyor diye biliyorum normal dongle cıkıyor 1k destekleyen
aynı şekilde bendede beyaz v3 pro var bu soruyu merak ediyorum

Valla 1 tane bile alsam çok iyi olur bekliyorum durmadan amazona giriyorum inşallah 2 tane yakalarsam masaüstüne de almak istiyorum v2 den çok memnunum onun yerine alacağım
bugun geliyo incelerim bende v2yle kiyaslicam gelir stok rahat ol ama aksam 11 de gece 1 arasi bak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

amazonda o saatlerde guncelleniyo

Geri