🔥İndirim Razer DeathAdder V3 Pro + Razer HyperPolling - 4449 TL

Scyrox V8 kullanıyorum bu razera geçilir mi artıları var mı scyroxdan daha mı iyi ürün?
V8den sonra buna geçersen elin 18üstü büyük değilse tuğla gibi gelir baya büyük mouse çünkü

Bombayı bırakıp kaçtım :ROFLMAO: bir önceki mesajımda açıkca belirttim çok da anlaşılmayacak bir şey yok usb dongle yok sadece resimdeki ürün var kablo bağlayıp kullanıyorsunuz . Bende baya şaşırdım kutunun içinde dongle sığacak kadar 2 bölüm var oralara 2 defa baktım ulan dedim acaba birçok kablosuz mouse da olduğu gibi acaba dongle mouse içinde mi filan diye baktım o kadar yani ama yok maalesef .

Ekler

• images (1).webp
    images (1).webp
    9.1 KB · Hit: 25
Bombayı bırakıp kaçtım :ROFLMAO: bir önceki mesajımda açıkca belirttim çok da anlaşılmayacak bir şey yok usb dongle yok sadece resimdeki ürün var kablo bağlayıp kullanıyorsunuz . Bende baya şaşırdım kutunun içinde dongle sığacak kadar 2 bölüm var oralara 2 defa baktım ulan dedim acaba birçok kablosuz mouse da olduğu gibi acaba dongle mouse içinde mi filan diye baktım o kadar yani ama yok maalesef .
hocam bendede var bunun beyazı sadece deathadder v3 pro ama içinden dongle çıktı 1k hz yapabiliyorum sadece , bişi sormak istiyorum şimdi ben bunu kabloya takıpta kullansam 8k olarak kullanabilirmiyim yoksa gene 1k hz demi kullanırım

Bende deathstalker v2 pro klavye var tek dongle üzerinden çalışabiliyorlar ama orijinal dongle ı satarsak artık evladiyelik mouse olur. Hiç rekabetçi oyunu oynamadığım için 8k benim için gereksiz. Ama ben bile düşünmedim değil

Tam olarak indirim mi bilemiyorum ama V3 Pro nun bu adaptörle birlikte satılan bundle ı çok pahalı, şuan ki fiyatı adaptörsüz düz V3 Pro dan bile ucuz.
Normalde 2000 TL'ye mouse arıyordum bu kadar iyiyse fiyatı iyiyse alacağım bilmiyorum bu ürünü alınır mı

V8den sonra buna geçersen elin 18üstü büyük değilse tuğla gibi gelir baya büyük mouse çünkü
deathadder v2 pro elime cuk diye oturuyor v3 pro da aynı şekilde oturur mu hocam? biraz küçültmüşler mouseyi 20cm elim var

Geri