🔥İndirim Razer DeathAdder V3 Pro + Razer HyperPolling - 4449 TL

Bende anlamadım. Bence de öyle olması gerekiyor. Zaten başlıkta + olarak belirtilmiş. Bana yarın gelecek. Ya gerçekten razer tr de böyle bir şey yaptı, ya da arkadaşın kutusunda dongle eksik geldi. Ama sanmıyorum eksik olacağını.
gorecez bende 2150 tl olani aldim yarin geliyo

Soldaki hyperspeedde usb dongle var ama sağdaki model bu konudaki gibi ayrıyetten içerisinde usb olmayan modeli direkt dongle bağlanıyormuş, bunu söyleyen arkadaş söyle bi görselle konuyu aydınlatsaydı uğraşmazdık anlamaya

Ekler

• 20-1080.29d5e0e4.webp
    20-1080.29d5e0e4.webp
    118.2 KB · Hit: 45
Bu görsel nereden, peki mesela media marktta şu an deathadder v3 pro 4.999₺ gözüküyor. Oradan bunu alsam, yine 8k hz li dongle ile mi gelecek

arkadaslar ucuza diye aliyoz 8k hz olayini cozemedim ben şimdi normaldede mi var bi incelemek lazim

Tam olarak indirim mi bilemiyorum ama V3 Pro nun bu adaptörle birlikte satılan bundle ı çok pahalı, şuan ki fiyatı adaptörsüz düz V3 Pro dan bile ucuz.
Scyrox V8 kullanıyorum buna geçmeye değer mi?

he 8k dongle ı satarım diye alacaksanız almayın mı diyorsun
evet alan arkadaşın söylediğine göre normal v3 pro dan çıkan kablosuz dongle çıkmıyor direkt hyperpolling var içinde kablosunu kasaya takıyorsun fare kablosuz o şekilde çalışıyor satmak için almayın fare kablosuz çalışmaz arkadaşın dediği gibiyse
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

arkadaslar ucuza diye aliyoz 8k hz olayini cozemedim ben şimdi normaldede mi var bi incelemek lazim
normal deathadder v3 pro da 8k hz destekliyor ama kullanamazsınız 8k destekli aparatı çıkmıyor konudaki üründe bu var bu yanında geliyor 8k kullanabiliyorsunuz

evet alan arkadaşın söylediğine göre normal v3 pro dan çıkan kablosuz dongle çıkmıyor direkt hyperpolling var içinde kablosunu kasaya takıyorsun fare kablosuz o şekilde çalışıyor satmak için almayın fare kablosuz çalışmaz arkadaşın dediği gibiyse
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

normal deathadder v3 pro da 8k hz destekliyor ama kullanamazsınız 8k destekli aparatı çıkmıyor konudaki üründe bu var bu yanında geliyor 8k kullanabiliyorsunuz
Bu açıklayıcı olmuş o zaman ben de iptal edeyim deathadder v3 hyperspeed almıştım ondan devam ederim

Scyrox V8 kullanıyorum bu razera geçilir mi artıları var mı scyroxdan daha mı iyi ürün?

Geri