🔥İndirim Razer DeathAdder V3 Pro + Razer HyperPolling - 4449 TL

Arkadaşlar ben deathadder v3 pro aldım amacım hyperpoolingi satıp 2.500 e getirmekti mouse'u , deahthadder v3 hyperspeed mi almalıyım hangisi daha cazip fırsat?
8k dongle ı alabilirim hocam ücret karşılığı sizden düşünürseniz iletişime geçebilirsiniz.

Arkadaşlar yakında v4 pro gelicek türkiyeye 1500 TL farkla çok daha yeni bir mouse için bekleyebilirsiniz.

Deathadder v3 hyperspeed nasıldır
Kablolu 8k hz olan ise güzel mouse 2000 TL civarına alabilirsen çok iyi olur, razer kalitesi bir başka elimde 3 adet mouse var şuan en iyisi elim küçük olmasına rağmen razer deathadder v3 pro

Kablolu 8k hz olan ise güzel mouse 2000 TL civarına alabilirsen çok iyi olur, razer kalitesi bir başka elimde 3 adet mouse var şuan en iyisi elim küçük olmasına rağmen razer deathadder v3 pro
Hocam dün 2150 tlymiş kablosuz stok bekliyorum gelirse 2 tane alacağım masaüstüne ve laptopa

Hocam dün 2150 tlymiş kablosuz stok bekliyorum gelirse 2 tane alacağım masaüstüne ve laptopa
bu 4.5 olan 8k hz dongle ile birlikte güzel fiyat sadece dongle 1500 TL 3k ya geliyor mouse tavsiye ederim, eğer bütçe sıkıntın yoksa v4 pro bekle derim.

bu 4.5 olan 8k hz dongle ile birlikte güzel fiyat sadece dongle 1500 TL 3k ya geliyor mouse tavsiye ederim, eğer bütçe sıkıntın yoksa v4 pro bekle derim.
Hocam iki tane alacağım için hyperspeed düşünüyorum çok bütçem yok

eğer ağırlık oyun oynuyorsan al hocam benım elim 17 cm v3 pro büyük geliyor yani tam büyük değilde tam geliyor gibi clawn tuttuğum için fingertip tutsam büyük gelir mesela tutuş şeklinede bağlı ama oyun oynamıyorsan normal kullanım için gereksiz bir mouse para olarakta kullanım olarakta

eğer ağırlık oyun oynuyorsan al hocam benım elim 17 cm v3 pro büyük geliyor yani tam büyük değilde tam geliyor gibi clawn tuttuğum için fingertip tutsam büyük gelir mesela tutuş şeklinede bağlı ama oyun oynamıyorsan normal kullanım için gereksiz bir mouse para olarakta kullanım olarakta
Oyun oynuyorum hocam 2150 TL'ye iyi gibi geldi

Düşmez dostum o fiyatlara tek tük alan aldı zaten hatta çoğu kişi stok geldiği halde alamadı, aldırmadı site. Öyle sürekli o paralara düşen bir mouse gibi bekliyorum alıcam falan diyorsun ama %99.9 ihtimal bir daha o paraya stoğa girmez.

Arkadaşlar kargom az önce geldi, içerisinden 8K dongle çıkıyor sadece. Mouse’u alıp dongle satarım diye düşünen arkadaşların bilgisine.

Geri