🔥İndirim Razer DeathAdder V3 Pro + Razer HyperPolling - 4449 TL

Sitelerde viper hyperspeed v3 daha performanslı gözüküyor. Baya fark var hemde anlamsız bir şekilde.
Hyperspeed 2100₺ dongle da 2000 e alınıyor. 4100₺ ediyor.
Bilemedim, evet normalde daw daha pahalı. Alınmalı mi?

hayırlısı :D total sana gelceği fiyata bakmak lazım ben öyle düşünüyorum
skdkd orasi oylede 4.5 cok şuan oyle geliyo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sitelerde viper hyperspeed v3 daha performanslı gözüküyor. Baya fark var hemde anlamsız bir şekilde.
Hyperspeed 2100₺ dongle da 2000 e alınıyor. 4100₺ ediyor.
Bilemedim, evet normalde daw daha pahalı. Alınmalı mi?
pilli

Fiyat fena değil ama bütçem için bir tık fazla şu an deathadder v3 var kablosuz rahat olduğundan bir adet kablosuz mouse bakıyorum evet uygun fiyata kablosuz mouse çok ama şu an kullandığım elime güzel oturuyor memnunun o yüzden razer alayım diyorum son olarak bu hyperpolling ne işe yarıyor ve satmak istesem hangi cihazlarla uyumlu .

Pilli olduğunu biliyorum. Performans açısından değerlendiriyorum. Pil zaten uzun süre gidiyor. Dongle alınca baya düşüyormuş gerçi ama. Yine de çok kararsız kaldım

Pilli olduğunu biliyorum. Performans açısından değerlendiriyorum. Pil zaten uzun süre gidiyor. Dongle alınca baya düşüyormuş gerçi ama. Yine de çok kararsız kaldım
V3 pro şarjlı diye biliyorum .

viper modelini kast ettik hocam
Şimdi bende baktımda iyice kafam karıştı konudaki ürün hyperpolling 1.5k satılsa 2950 geliyor viper modelide pilli ama 4000hz bile kullanmam muhtemelen pilden ziyade pc yoruyor şu an deathadder v3'ü 9700x ile 4000 de kullanıyorum ama 7500f kullanırken ortalama %10-15 arası yük bindiriyordu işlemciye 2300tl de fena değil . Son olarak v3 pro tıklama ömrü 90m viper 60m geri kalan özellikler aynı gibi .

Şimdi bende baktımda iyice kafam karıştı konudaki ürün hyperpolling 1.5k satılsa 2950 geliyor viper modelide pilli ama 4000hz bile kullanmam muhtemelen pilden ziyade pc yoruyor şu an deathadder v3'ü 9700x ile 4000 de kullanıyorum ama 7500f kullanırken ortalama %10-15 arası yük bindiriyordu işlemciye 2300tl de fena değil . Son olarak v3 pro tıklama ömrü 90m viper 60m geri kalan özellikler aynı gibi .
aynen öyle ondan bende bilemedim guzel ama v2 pro var bende benim için sacma geldi .d pilliden kurtulmam lazim

aynen öyle ondan bende bilemedim guzel ama v2 pro var bende benim için sacma geldi .d pilliden kurtulmam lazim
Sağolun yine de bakalım bir kumar oynadık sipariş geçtim v3 pro yu hyperpolling satarım zaten işim yok 8k hz ile dün akşam ki ürüne denk gelseydim kaçırmazdım işten geldim gece 1 de bitmişti .

Sağolun yine de bakalım bir kumar oynadık sipariş geçtim v3 pro yu hyperpolling satarım zaten işim yok 8k hz ile dün akşam ki ürüne denk gelseydim kaçırmazdım işten geldim gece 1 de bitmişti .
aksamki derken hangisi hocam
valla alasim gelmedj benim ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hayirli olsun hocam gule gule kullanin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,862
Üyeler
183,348
Son üye