- Reaksiyon skoru
- 335
8k dongle çıkıyor ama 8k dongle olmadan mouse kablosuz çalışmıyorNasıl yani 8k dongle çıkmıyor mu yanında?
8k dongle çıkıyor ama 8k dongle olmadan mouse kablosuz çalışmıyorNasıl yani 8k dongle çıkmıyor mu yanında?
anlamadım8k dongle çıkıyor ama 8k dongle olmadan mouse kablosuz çalışmıyor
he 8k dongle ı satarım diye alacaksanız almayın mı diyorsun8k dongle çıkıyor ama 8k dongle olmadan mouse kablosuz çalışmıyor
8k dongle ayrı kutuda mouse un kendi kutusunda ayriyetten usb dongle ı çıkıyor diye biliyordum sipariş vericektim şimdi8k dongle çıkıyor ama 8k dongle olmadan mouse kablosuz çalışmıyor
@Leon_Was_Herearada stok girio ama aldirmiyor çok denedim bi umut beklicem
Fotoğraftata ayrıyetten mouseın 1klık ubs dongle ı olduğu görünüyor şu 8k dongle olmadan çalışmıyor diyen arkadaşlar bi açıklayabilir mi neye göre konuşuyolar acaba onu anlamadım biraz saçma geldi söyledikleri kafa karıştırıyorlar@Leon_Was_Here
aldik bi sekil hocam gece stok giriyo pusuya yatin .d
kim calismiyor diyor hocam calisir oyle sacmalik mi olurFotoğraftata ayrıyetten mouseın 1klık ubs dongle ı olduğu görünüyor şu 8k dongle olmadan çalışmıyor diyen arkadaşlar bi açıklayabilir mi neye göre konuşuyolar acaba onu anlamadım biraz saçma geldi söyledikleri kafa karıştırıyorlar
Bende onu diyorum hyperpolling kabloyla çalışıyor 8k falan dediler ama anlam veremedimkim calismiyor diyor hocam calisir oyle sacmalik mi olur
Böyle bi yorum gelmiş bunu anlamaya çalışıyorumMalesef öyle olmuyormuş geldi açtım dongle yok sadece hyperpolling kabloya bağlayıp 8k da kullanabiliyorsunuz . bende 1.5k ya satarım 3k değer diye aldım ama dediğim şekilde ne yazık ki benim gibi düşünün arkadaşlar var ise bilgileri olsun istedim .
bende anlamadim hocam ya zaten amazon sikinti olursa iade edersin o mantikBende onu diyorum hyperpolling kabloyla çalışıyor 8k falan dediler ama anlam veremedim
Böyle bi yorum gelmiş bunu anlamaya çalışıyorum
alla alla nasil tek dongle çıkiyo ekstra 1k hz de cikmasi lazim mantikenArkadaşa kargo bugün gelmiş. Ayrı bir dongle kutusu olmadığı, tek bir kablosuz cihaz olduğu, onunla da 8k hz çalıştığını söylemiş.
Bende 1k hz de nasıl çalıştığını sordum. Ayrıca olması gerekiyor çünkü. Veya tek bir dongle var ve oradan 1k 8k ayarlanıyor. Emin olamadım