🔥İndirim Razer DeathAdder V3 Pro + Razer HyperPolling - 4449 TL

Ekler

• Screenshot_20250716_004041_Gallery.webp
    Screenshot_20250716_004041_Gallery.webp
    79.9 KB · Hit: 46
Fotoğraftata ayrıyetten mouseın 1klık ubs dongle ı olduğu görünüyor şu 8k dongle olmadan çalışmıyor diyen arkadaşlar bi açıklayabilir mi neye göre konuşuyolar acaba onu anlamadım biraz saçma geldi söyledikleri kafa karıştırıyorlar
kim calismiyor diyor hocam calisir oyle sacmalik mi olur

kim calismiyor diyor hocam calisir oyle sacmalik mi olur
Bende onu diyorum hyperpolling kabloyla çalışıyor 8k falan dediler ama anlam veremedim
Malesef öyle olmuyormuş geldi açtım dongle yok sadece hyperpolling kabloya bağlayıp 8k da kullanabiliyorsunuz . bende 1.5k ya satarım 3k değer diye aldım ama dediğim şekilde ne yazık ki benim gibi düşünün arkadaşlar var ise bilgileri olsun istedim .
Böyle bi yorum gelmiş bunu anlamaya çalışıyorum

Bence o arkadaş 8k dongleı kabloyla yakınlaştırmayı anlatmaya çalışmış kutu içerisindeki 1k usb dongledan haberi yok öyle bi yorum yapmış

Arkadaşa kargo bugün gelmiş. Ayrı bir dongle kutusu olmadığı, tek bir kablosuz cihaz olduğu, onunla da 8k hz çalıştığını söylemiş.
Bende 1k hz de nasıl çalıştığını sordum. Ayrıca olması gerekiyor çünkü. Veya tek bir dongle var ve oradan 1k 8k ayarlanıyor. Emin olamadım

Arkadaşa kargo bugün gelmiş. Ayrı bir dongle kutusu olmadığı, tek bir kablosuz cihaz olduğu, onunla da 8k hz çalıştığını söylemiş.
Bende 1k hz de nasıl çalıştığını sordum. Ayrıca olması gerekiyor çünkü. Veya tek bir dongle var ve oradan 1k 8k ayarlanıyor. Emin olamadım
alla alla nasil tek dongle çıkiyo ekstra 1k hz de cikmasi lazim mantiken

Bende anlamadım. Bence de öyle olması gerekiyor. Zaten başlıkta + olarak belirtilmiş. Bana yarın gelecek. Ya gerçekten razer tr de böyle bir şey yaptı, ya da arkadaşın kutusunda dongle eksik geldi. Ama sanmıyorum eksik olacağını.

Geri