sendegitunutbeni
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 579
2150 tl olan bence cunku normalde urun 3.5 k civari dongle ile 5.5 k ya gelir yaridsn ucuza aliyon yaniHangisi daha mantıklı hocam
2150 tl olan bence cunku normalde urun 3.5 k civari dongle ile 5.5 k ya gelir yaridsn ucuza aliyon yaniHangisi daha mantıklı hocam
Tamam hocam stok bekliyorum bende şuan masaüstünde deathadder v2 pro kullanıyorum çok memnundum ondan razer mouse arıyordum bunu alacağım laptop için2150 tl olan bence cunku normalde urun 3.5 k civari dongle ile 5.5 k ya gelir yaridsn ucuza aliyon yani
bende v2 pro kullaniyorum agir diye degisicektim 88 gram sonucta bunu aldim bakalim güzel urun tavsiyrm aksam 11 gece 12 1 sularinda 1 2 stok ekleniyor 3 4 gündür oyle bakTamam hocam stok bekliyorum bende şuan masaüstünde deathadder v2 pro kullanıyorum çok memnundum ondan razer mouse arıyordum bunu alacağım laptop için
İnşallah gelir hocambende v2 pro kullaniyorum agir diye degisicektim 88 gram sonucta bunu aldim bakalim güzel urun tavsiyrm aksam 11 gece 12 1 sularinda 1 2 stok ekleniyor 3 4 gündür oyle bak
insallah ben bekledim 3 gün aldim sonundaİnşallah gelir hocam
Kesin bilgim yok ama sarı sitede satılan hyperpolling ler işinizi görür .hocam bendede var bunun beyazı sadece deathadder v3 pro ama içinden dongle çıktı 1k hz yapabiliyorum sadece , bişi sormak istiyorum şimdi ben bunu kabloya takıpta kullansam 8k olarak kullanabilirmiyim yoksa gene 1k hz demi kullanırım
hocam içinden 8k dongle cıkmıyor diye biliyorum normal dongle cıkıyor 1k destekleyenbende beyaz v3 pro ve dongle var bunu da yedek olarak alsammı 8k sını kullanırım mouse da yedek olur
Hala stok bekliyorum eğer gelirse 2 tane almayı düşünüyorum 1 ini masaüstü için 1 ini laptopa almayı düşünüyoruminsallah ben bekledim 3 gün aldim sonunda
max 1 tane giriyo .d asagi yukari tahmini saatleri yazarim sanaHala stok bekliyorum eğer gelirse 2 tane almayı düşünüyorum 1 ini masaüstü için 1 ini laptopa almayı düşünüyorum
Valla 1 tane bile alsam çok iyi olur bekliyorum durmadan amazona giriyorum inşallah 2 tane yakalarsam masaüstüne de almak istiyorum v2 den çok memnunum onun yerine alacağımmax 1 tane giriyo .d asagi yukari tahmini saatleri yazarim sana
bugun geliyo incelerim bende v2yle kiyaslicam gelir stok rahat ol ama aksam 11 de gece 1 arasi bakValla 1 tane bile alsam çok iyi olur bekliyorum durmadan amazona giriyorum inşallah 2 tane yakalarsam masaüstüne de almak istiyorum v2 den çok memnunum onun yerine alacağım