Web geliştirme ve mobil uygulama için ve arasıra cs için laptop önerisi

enesbkds

80+
Reaksiyon skoru
18
aklımda birkaç model var sizinde önerilerinizi bekliyorum bütçe 30.000 in üzerini çok aşmazsa iyi olur
Huma H5 V4.1.6 15,6"
Huawei Matebook D16 2024 16/1tb i5-13420H
HP Victus/Intel Core i5 13420H/16 GB RAM/512 GB SSD/RTX3050/15.6"/W11/Laptop B7TG8EA

Huawei cihazda arasira CS oynayamazsin, Humada ki islemci cok gucsuz. Bu yuzden HP olan.

aklımda birkaç model var sizinde önerilerinizi bekliyorum bütçe 30.000 in üzerini çok aşmazsa iyi olur
Huma H5 V4.1.6 15,6"
Huawei Matebook D16 2024 16/1tb i5-13420H
HP Victus/Intel Core i5 13420H/16 GB RAM/512 GB SSD/RTX3050/15.6"/W11/Laptop B7TG8EA
Arasıra CS olayını çöpe atmak çok sorun değilse o bütçede MacBook Air al kesinlikle. Mobil uygulama geliştirirken Mac olmadan iOS tarafına geliştiremiyorsun diye biliyorum, genel olarak da o işlerde Mac güzel performans verir.

Arasıra CS olayını çöpe atmak çok sorun değilse o bütçede MacBook Air al kesinlikle. Mobil uygulama geliştirirken Mac olmadan iOS tarafına geliştiremiyorsun diye biliyorum, genel olarak da o işlerde Mac güzel performans verir.
flutter dan ios a da android e de yapabiliyosun swift kullanırsan mac gerekiyor ama daha önce hiç mac kullanmadım alışabilirmiyim yada sevebilirmiyim emin değilim lenovolar vs nasıldır oyun çokta önemli değil oynamasamda olur zaten masaüstü var

flutter dan ios a da android e de yapabiliyosun swift kullanırsan mac gerekiyor ama daha önce hiç mac kullanmadım alışabilirmiyim yada sevebilirmiyim emin değilim lenovolar vs nasıldır oyun çokta önemli değil oynamasamda olur zaten masaüstü var
Mac tarafında çok kaliteli bir ekran, fansız çalışmasından gelen sessizlik ve çok uzun pil ömrü var. Onun dışında kendi deneyimime göre Trackpad kullanımı Windows cihazlara göre çok rahat keşke mouse bağlasam dedirtmiyor.

İşletim sistemi farkına ise detaylı bakmak lazım, bazı işlerde MacOS çok pratik bazı işlerde (başta oyun olmak üzere) çok zor kalıyor.

Windows tarafında Lenovonun oyun için olanlar değil de iş amaçlı metal kasalı cihazları var onlar fena değil, Asus Zenbook serisi de güzel bazı modellerinde RTX 4050 gibi iş görür ekran kartları da var.

Uygulama geliştirme işi diyorsun. O halde mutlaka mac dostum. Attığın pc ler hiç birisi güzel değil. Windows tarafında iş yapan güzel pc bütçesi fazla. Counter oynama macbook al.

Geri