Web sitem nasıl olmuş ?

Çok teşekkür ederim Gözüne takılan biryer yok mu burayı değiştir bence dediğin
Destek kısmında tıklanabılır yer diye yeşil ama biraz absürt duruyor diyerleri beyaz

Screenshot_37.png

Hizmetlerimiz kısmı logoyla hizalı olabilirmiş ve daha süslü belirgin şekilde

Ara Kısmı alta değil de yana açılsa daha estetik durabilir yana açılnınca da ordakı buyutec kalkabılır

Screenshot_38.png

Hizmetlerinde yanındaki ok hareketli olabilir ve tıklayınca açıla bilir tıklayınca o sembol aşağıya baksa açılmamışken yukarı baksa daha iyi olabılır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir de Hizmetler ve Yapan kişinin yazdıgı arasında sosyal medya hesapları olabılır tel no fln

güzel olmuş boğucu değil ve direk her şey bulunabiliyor
1670015177773.png

burayıda tüm alana tıklayınca bağlantıya gitse bence daha iyi olur yazıya tıklamak birazcık garip geldi

açık arama yaparım ama ücretli bir şekilde

bu arada bende alüminyum ustasıyım :d
Açık arama derken anlamadım

Alıntıyı görüntüle
burayıda tüm alana tıklayınca bağlantıya gitse bence daha iyi olur yazıya tıklamak birazcık garip geldi
Onu yapamadım ama arastırayım bulurum kesin

Alıntıyı görüntüle
Yorumun için Teşekkür ederim simdi düzelttim :) harikasın

Merhaba Yorumun için teşekkür ederim ne önerirsin Yaptıgımız işlerden bir kaç tane koysam nasıl durur acaba
Yani evet daha önceden yapmış olduğun işleri koyabilirsin bu arada websitenin teması wordpress mi ?

Destek kısmında tıklanabılır yer diye yeşil ama biraz absürt duruyor diyerleri beyaz

Alıntıyı görüntüle

Hizmetlerimiz kısmı logoyla hizalı olabilirmiş ve daha süslü belirgin şekilde

Ara Kısmı alta değil de yana açılsa daha estetik durabilir yana açılnınca da ordakı buyutec kalkabılır

Alıntıyı görüntüle
Hizmetlerinde yanındaki ok hareketli olabilir ve tıklayınca açıla bilir tıklayınca o sembol aşağıya baksa açılmamışken yukarı baksa daha iyi olabılır

Bir de Hizmetler ve Yapan kişinin yazdıgı arasında sosyal medya hesapları olabılır tel no fln
Hizmtler kısmındaki ok isaretini haraketli yapamam sanırım :( diğerlerini düzeltmeye calısıyorum

Yani evet daha önceden yapmış olduğun işleri koyabilirsin bu arada websitenin teması wordpress emi ?
Evet WordPress

hamburger menü, mobilde nav_bar'ı kısaltan ikon. "=" şu şekilde alt alta üç çizgi olan yer. mobilde denedim açılmadı.

Bence foto eklemelisin böyle yaptığınız işlerin fotolarını veya random mermer fotosunu vs ilgi çeker güzel olmuş eline sağlık

Mermer ne alaka aownsosndnd pardon

İzmir Bergamada Alüminyum Korkuluk Küpeşte Cam Balkon işi yapıyoruz. Daha 3 Haftalık bir site bir kaç eksigi mutlaka vardır ama sizin gözünüze carpanları söylerseniz sevinirim.
https://severaluminyum.com.tr/ Sitedeki Hataları Veya burasını böyle değilde böyle yapsan daha iyi durur dediğiniz yer var mı Teşekkür ederim simdiden
güzel eline sağlık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,824
Üyeler
188,482
Son üye
Kudsi Sabırsız
Geri