Neler Yeni

Web sitem nasıl olmuş ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Kadir sever
Şansa denk geldiğim konuya bak bende bergamada oturuyorum hocan ayrıca site güzel olmuş
Eyvallah kardeşim benim Yorumun içinde teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok basit ama güzel site yazmışsın. Renklendirmesi, teması sade fakat güzel.
Arka planı siyah yapıp premium bi hava katabilirsin.
Düsüneceğim

OooO penciler ve alüminyumcular diyarı bergama ayvalık edremit :kekw:
Sen nerelisin

Şu siteyi yazabilecek hale gelmek için kaç yıl gerekiyor? Web tasarım kodlama yeni öğrenciyim
Ben kendim yaptım 0 dan yapmak cok cok zor olur diye hazır tema üstünde düzenleme yaptım

tridyboos

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
mehmet şükrü kuş
Instagram
@tridyboos
İzmir Bergamada Alüminyum Korkuluk Küpeşte Cam Balkon işi yapıyoruz. Daha 3 Haftalık bir site bir kaç eksigi mutlaka vardır ama sizin gözünüze carpanları söylerseniz sevinirim.
https://severaluminyum.com.tr/ Sitedeki Hataları Veya burasını böyle değilde böyle yapsan daha iyi durur dediğiniz yer var mı Teşekkür ederim simdiden
destek yazısı yeşil yapma güzel durmamış desteği header a koy ve header çok dar olmuş sağ lı sollu boşlukları 50dp azalt birde siyah bir foother bölümü yap iletişim konum telefon numarası fln orda olsun header çok kalabalık olmuş

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Kadir sever
destek yazısı yeşil yapma güzel durmamış desteği header a koy ve header çok dar olmuş sağ lı sollu boşlukları 50dp azalt birde siyah bir foother bölümü yap iletişim konum telefon numarası fln orda olsun header çok kalabalık olmuş
Destek yazısında link var o yüzden renk değişmiyor siyah foother dediğin tam ne oluyor

Oswald

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Talha
İzmir Bergamada Alüminyum Korkuluk Küpeşte Cam Balkon işi yapıyoruz. Daha 3 Haftalık bir site bir kaç eksigi mutlaka vardır ama sizin gözünüze carpanları söylerseniz sevinirim.
https://severaluminyum.com.tr/ Sitedeki Hataları Veya burasını böyle değilde böyle yapsan daha iyi durur dediğiniz yer var mı Teşekkür ederim simdiden
Şu iletişim kısmında Address kısmı bilerek mi öyle yazıldı yoksa yanlışlıklamı? onun dışında gözüme pek bir şey takılmadı.

tridyboos

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
mehmet şükrü kuş
Instagram
@tridyboos
Destek yazısında link var o yüzden renk değişmiyor siyah foother dediğin tam ne oluyor
knk htlm css her şeyini ayarlaya biliyorsun :D sanırım yeni başlamışsın :d bende yeniyim bu sene görmeye başladık yazılım okuyorum 11. sınıfım knk foother en altta sıyah renkte tüm hakları saklıdır adres vb gibi şeylerin olduğu yer

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Kadir sever
Şu iletişim kısmında Address kısmı bilerek mi öyle yazıldı yoksa yanlışlıklamı? onun dışında gözüme pek bir şey takılmadı.
Yanlışlıkla yapılmıştır butuk ihtimalle ilk fırsatta duzenleyeyim

knk htlm css her şeyini ayarlaya biliyorsun :D sanırım yeni başlamışsın :d bende yeniyim bu sene görmeye başladık yazılım okuyorum 11. sınıfım knk foother en altta sıyah renkte tüm hakları saklıdır adres vb gibi şeylerin olduğu yer
Foother kismi var zaten ama çok bilgi yok

tridyboos

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
mehmet şükrü kuş
Instagram
@tridyboos
Yanlışlıkla yapılmıştır butuk ihtimalle ilk fırsatta duzenleyeyim