Neler Yeni

Web sitesi yapmak için hangi dilleri öğrenmeliyim?

ctyefrore

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
ctyefrore
Başlıkta olduğu gibi hangi dilleri öğrenmeliyim ve nerde öğrenebilirim bu dilleri?

Ilar

80+ Bronze
HTML , Java , Python bir çok dil yarıyor açıkcası udemyden kurslara bakabilirsin. Satın almadan önce yorumlara ve puanlamaya ve ne kadar öğrencisi olduğuna mutlaka bak

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
HTML , Java , Python bir çok dil yarıyor açıkcası udemyden kurslara bakabilirsin. Satın almadan önce yorumlara ve puanlamaya ve ne kadar öğrencisi olduğuna mutlaka bak
Html ve Python Web sitesi yapmak için kullanılmıyor. Onlar yayımlamada kullanılıyor.

.net ve css öğrendiğiniz taktirde %85 oranında bir Web sitesi yazabilirsiniz.
.net site için, css görsel tasarımlar için.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Arda Kaan Ayrancı
HTML CSS öğrenmen yeterlidir ama bu ikisi tak programlama dili sayılmaz sadece web sitesinde kullanilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sadece htmllede olur ama çirkin olur sitene işlevsellik katmak istersende us ogrenebilirsin

Ama eğer ben html CSS ile sıradan biri gibi site yapmam dersen Python django işine yarar YouTube a django yazarsan gerekli bilgiyi öğrenirsin

Yanlış yazmışım us değil js yani JavaScript

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
Web site tasarlamak isteyen biri bence
Önce HTML sonra CSS JavaScript ve PHP öğrenmeli.

ensarxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Ensar DAŞ
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım(Python, Unity, C#) , Donanım , Oyun
HTML CSS öğrenmen yeterlidir ama bu ikisi tak programlama dili sayılmaz sadece web sitesinde kullanilir

Sadece htmllede olur ama çirkin olur sitene işlevsellik katmak istersende us ogrenebilirsin

Ama eğer ben html CSS ile sıradan biri gibi site yapmam dersen Python django işine yarar YouTube a django yazarsan gerekli bilgiyi öğrenirsin

Yanlış yazmışım us değil js yani JavaScript
yanlış anlama fakat bu tarz bir konu açıyorsun (https://forum.donanimarsivi.com/konu/yanyana-siralamasini-istiyorum.436992/), henüz daha çok amatörsün ve çok fazla yönlendirme yapıyorsun, gerçekten bu konuda tecrübesi olan kişiler yönlendirmede bulunursa daha faydalı olacağını düşünüyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Biraz hortlatmak gibi olacak ama HTML, JS, CSS ve PHP öğrenmelisin bence.
Kurslar için de Turkcell Geleceği Yazanlar,BTK akademi ve Udemy'den kurslara bakabilirsin.

Top Bottom