Bende bu sene tercih olarak web tasarım yazdım ilk sıraya. Bir yapay zeka öğretmeni var sosyal medyada takip ettiğim sanada tavsiye ederim ig : tuncay.lore11. Sınıfa yeni geçtim Meslek lisesinde öğrenciyim web tasarımınada büyük ilgim var sizce bu bölüm okunmaya değer mi? Ve onü açıkmı? Tavsiyelerinizi bekliyorum
Okunur reis kendini ne kadar geliştirirsen bu tip bölümlerde her türlü iş bulursun11. Sınıfa yeni geçtim Meslek lisesinde öğrenciyim web tasarımınada büyük ilgim var sizce bu bölüm okunmaya değer mi? Ve onü açıkmı? Tavsiyelerinizi bekliyorum
Evet gerçekten aslında niteliğe önem veriyorlar bir yandan ordanda eğitim almak güzel olurdu ama bu sistemde çok fazla eğitebilirlermi sanmıyorum mühendislik veya bilgisayar programcılığı düşünüyordum ordada matematik sıkıntı olduğu için bu alanı tercih edicem zaten İstediğim alan buydu yani matematiğim berbat olduğu için burda zaten o dersler yokSektörde okuduğun bölüm değil yaptıkların önemlidir. Makina mühendisliği vs okumuyorsun artık youtubeden bile kurs izleyip geliştirme yapabiliyorsun. Okullar sana youtubede öğrendiğin bilgiyi bile vermiyor zaten yazılım konusunda diplomam olsun diye okuyacam diyosan oku onun dışında diploma şart değil bu sektörde
Tamamdır reiz teşekkürlerBende bu sene tercih olarak web tasarım yazdım ilk sıraya. Bir yapay zeka öğretmeni var sosyal medyada takip ettiğim sanada tavsiye ederim ig : tuncay.lore
Sizce 0 dan matematik Başlasam ki baslicam da şimdiden mühendislik veya en kötü programcılık gelirmi hocam?Sektörde okuduğun bölüm değil yaptıkların önemlidir. Makina mühendisliği vs okumuyorsun artık youtubeden bile kurs izleyip geliştirme yapabiliyorsun. Okullar sana youtubede öğrendiğin bilgiyi bile vermiyor zaten yazılım konusunda diplomam olsun diye okuyacam diyosan oku onun dışında diploma şart değil bu sektörde
Hocam mevzu çalışmayı bırakmamanla alakalı ki daha yaz ayındayız niye gelmesin. Tyt yi 3 ayda bitirip ayt ye odaklanırsan gelir. Tabi bu süreçte fen derslerine de çalış çok önemliEvet gerçekten aslında niteliğe önem veriyorlar bir yandan ordanda eğitim almak güzel olurdu ama bu sistemde çok fazla eğitebilirlermi sanmıyorum mühendislik veya bilgisayar programcılığı düşünüyordum ordada matematik sıkıntı olduğu için bu alanı tercih edicem zaten İstediğim alan buydu yani matematiğim berbat olduğu için burda zaten o dersler yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tamamdır reiz teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sizce 0 dan matematik Başlasam ki baslicam da şimdiden mühendislik veya en kötü programcılık gelirmi hocam?
Matematik biraz sıkıntı hocam yani matematiğe ağırlık vermeyen bir bölüm istiyordum da benHocam mevzu çalışmayı bırakmamanla alakalı ki daha yaz ayındayız niye gelmesin. Tyt yi 3 ayda bitirip ayt ye odaklanırsan gelir. Tabi bu süreçte fen derslerine de çalış çok önemli
okunur kolayda ıs bulunur ama kendını gelıstırdıgın surece11. Sınıfa yeni geçtim Meslek lisesinde öğrenciyim web tasarımınada büyük ilgim var sizce bu bölüm okunmaya değer mi? Ve onü açıkmı? Tavsiyelerinizi bekliyorum