Neler Yeni

Western Digital 2 TB Bu Fiyata Alınır mı?

r4NG3r

80+ Silver
wd bluenin 1tb hali de smr olması lazım
Cmr olanida var smr olanida var hocam seri numarasindan kontrol edebileceginiz yerler var,hepsiburadadaki cmr
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim. En başta arkadaşın yazdığı gibi SMR'mış sanırım. Okuduğum kadarıyla uzun vadede sıkıntı çıkartıyormuş. Bu durumda 1 TB CMR almak daha mı mantıklı oluyor sizce?

Sizin ihtiyaciniza bagli hocam 2 tb icin seagate skyhawk veya wd purple bakabilirsiniz cmr olmasi icin

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Koray
Ben aldım dumduz kutuya koyup göndermişler kutunun ağzi bile açıktı.Taktım çalışmadı bile iade edip Samsung ssd aldım

Leuna

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Mehmet
Cmr olanida var smr olanida var hocam seri numarasindan kontrol edebileceginiz yerler var,hepsiburadadaki cmr
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sizin ihtiyaciniza bagli hocam 2 tb icin seagate skyhawk veya wd purple bakabilirsiniz cmr olmasi icin

Buna göre pahalılar yine hocam. Seagate için çok olumsuz/negatif yorum gördüm. Purple'da bu bütçeye uzak kalıyor. O kadar çıkabilsem 1 tb ssd tercih edebilirdim aslında.

Ben aldım dumduz kutuya koyup göndermişler kutunun ağzi bile açıktı.Taktım çalışmadı bile iade edip Samsung ssd aldım

Ben de bu yüzden kararsızım hocam. Çoğu kişinin ki çalışmış ama bizim şansımıza çalışmayan gelir uğraşır dururuz artık.

r4NG3r

80+ Silver
Buna göre pahalılar yine hocam. Seagate için çok olumsuz/negatif yorum gördüm. Purple'da bu bütçeye uzak kalıyor. O kadar çıkabilsem 1 tb ssd tercih edebilirdim aslında.

Ben de bu yüzden kararsızım hocam. Çoğu kişinin ki çalışmış ama bizim şansımıza çalışmayan gelir uğraşır dururuz artık.
Seagate icin olan olumsuz yorumlar genelde barracuda icin oluyor hocam skyhawk gayet iyidir

Leuna

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Mehmet

r4NG3r

80+ Silver
Skyhawk olarak bu var yakın fiyatta https://www.n11.com/urun/seagate-sk...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel

Bu da RPM , Memory Cache ve Okuma/Yazma hızları olarak WD'nin gerisinde kalıyor gibi gözüküyor. Altında da güvenlik kameraları için diyor. WD'ye daha yakınım hocam sanırım.
Evet hocam oyle oluyor zaten daha hizli olsun diye smr yapiyorlar genelde yani size kalmis tercih ben olsam onemli verilerimi cmr diskte tutarim smr diske kaybolmasi halinde onemli olmayacak verileri koyarim oyun gibi

Leuna

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Mehmet
Evet hocam oyle oluyor zaten daha hizli olsun diye smr yapiyorlar genelde yani size kalmis tercih ben olsam onemli verilerimi cmr diskte tutarim smr diske kaybolmasi halinde onemli olmayacak verileri koyarim oyun gibi

Hocam zaten %95-90 civarında oyun diski olarak kullanmayı planlıyorum. Yorumlarınız ve görüşleriniz için çok teşekkür ederim , CMR/SMR muhabbetlerini sayenizde öğrenmiş oldum :kedi:

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
Arkadaşlar ürün linkini aşağıya koydum. Paketleme özensiz olduğu için kararsız kaldım. 1 TB olan ile arasında 300 TL fark olduğu için bunu almayı daha uygun buldum. Beklersem daha ucuz bir şeyler bulabilir miyim sizce? 500 GB SSD var ama 2-3 oyun kurunca doluyor. SSD'ye sadece online oyunları ve programları kurmayı planlıyorum. Hikayeli oyunları falan buna kurucam. Performansta çok bir düşüş yaşar mıyım? Teşekkürler şimdiden.

sata ssd yerine girer mi bu

Leuna

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Mehmet

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru