Weswear güvenilir mi ?

Sonradan birilerinin karşısına düşer de okur belki diye yazıyorum, güvenilir değil Weswearshoptan alışveriş yapmayın. Beğenmezseniz iade edemezsiniz aylarca süründürürler dolandırıcı herifler.

https://forum.donanimarsivi.com/konu/weswearshop-guvenilir-mi.1213008/ birisi böyle bir konu açmış senden hemen sonra
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ha buraya da yazmış zaten
10 haziranda para hesaba gelir yoksa ben sistemden vercem dedi gelişmeleri yazarım.
Sonradan birilerinin karşısına düşer de okur belki diye yazıyorum, güvenilir değil Weswearshoptan alışveriş yapmayın. Beğenmezseniz iade edemezsiniz aylarca süründürürler dolandırıcı herifler.
ben buraya yazmamışımda parayı da alamadım bu arada ama :D bir yerlerine montelesinler artık yapacak bir şey yok

Konuyu hortlatıyor gibi olacağım ama bilgi vermek için tekrar yazıyorum.
Arkadaştan tshirt almak için site önerisi istedim ve burayı önerdi burayla böyle tekrar karşılacağımı hiç sanmıyordum :D neyse dedim denk gelmişken iadeyi tekrar isteyeyim belki gelir yani denemekten zarar gelmez sonuçta. Neyse iade için yazdım yaklaşık 9 ay sonra iadeyi alabildim. Yeni ekledikleri ürünlerde gözüme güzel geldi o yüzden konuya bir yazayım dedim bilginiz olsun iyi akşamlar dilerim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,774
Üyeler
190,638
Son üye
Erriapus
Geri